Vakantiewerk Valkenswaard

Staat de vakantieperiode om de hoek en ben jij nog niet verzekerd van een leuke zomerjob? Wij helpen je graag bij het vinden van leuk vakantiewerk tijdens jouw vakantie! Bekijk hieronder een greep uit onze openstaande vakantiewerk vacatures in Valkenswaard of maak een gratis account aan om te kijken wat wij nog meer voor jou kunnen betekenen.

Vind je zomerbaantje in Valkenswaard bij JAM

Jouw vakantiebaan vind je bij JAM. Of je nu in de zomer-, herfst- of kerstvakantie aan de slag wilt, parttime of fulltime, een paar maanden of slechts een week… Wij maken graag de perfecte match tussen jou en een bedrijf bij jou in de buurt. Omdat wij gedurende het jaar op regelmatige basis contact onderhouden met een divers aantal bedrijven in Valkenswaard en omgeving, kunnen wij je vakantiewerk aanbieden in de meest uiteenlopende sectoren. Zo kun je naast lekker je bankrekening vullen, ook je cv aanvullen met relevante werkervaring. Twee vliegen in één klap!

Wat Valkenswaard nog meer te bieden heeft

Naast dat het een fijne plek is om te werken in Valkenswaard, heeft deze stad meer te bieden dan een goede werkgelegenheid. Zo is er altijd wel wat te beleven in Valkenswaard, dat samen met Dommelen en Borkel en Schaft een bourgondische gemeente vormt in Noord-Brabant. Of je nou op zoek bent naar een cultureel uitstapje, als je iets sportiefs wilt doen of iets recreatiefs… In Valkenswaard of één van de andere dorpskernen wordt er bijna elk weekend wel iets georganiseerd. Spring in een kano en peddel over de Dommel, ga lekker winkelen in het centrum, bezoek een museum, wandel in de natuur of pak een drankje op één van de vele terrassen in het centrum van Valkenswaard. Kortom: er is voor iedereen wat wils!

Vind een vakantiebaan in de sector van jouw keuze

Als uitzendbureau vinden we het belangrijk om jou wat anders aan te kunnen bieden dan de standaard vakantiebaantjes. Uiteraard kun je ook via ons aan de slag in de horeca, maar daarnaast willen wij je ook kennis laten maken met andere branches. Wellicht dat je in onderstaand rijtje een sector vind die helemaal bij je past!

 

Bij JAM vind je altijd werk dat écht bij jou past

Wij vinden het belangrijk dat jij ergens aan de slag gaat wat je ook echt interessant vindt en waar jij je thuis voelt. Nadat je hebt gesolliciteerd of een account hebt aangemaakt, nodigen we je dan ook graag uit voor een kennismakingsgesprek. Dan willen wij je graag beter leren kennen en kun je ons vertellen waar je precies naar op zoek bent, want je beschikbaarheid is en hoe ver je zou willen reizen naar je nieuwe baan. Weet je nog niet goed wat je leuk vindt? Ga dan bij verschillende bedrijven aan de slag en leer jezelf beter kennen! Alles is mogelijk!

Op zoek naar tijdelijk werk in Valkenswaard?

Ben je niet per se gedurende de vakantie, maar om een andere reden op zoek naar een tijdelijke bijbaan, parttime of fulltime werk? Laat het ons weten door een profiel aan te maken en je beschikbaarheid door te geven. Daarna kunnen we samen met jou gaan kijken welk bedrijf het beste op jouw persoonlijke situatie aansluit en waar je gedurende jouw aangegeven periode aan de slag kunt gaan.Het was nog nooit zo makkelijk om snel te gaan werken in Valkenswaard!

Klaar om aan de slag te gaan?

Snel je vakantiebaan geregeld hebben? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures of schrijf je gratis in op onze website. Dan is die vakantiebaan zo geregeld!

Bekijk alle vakantiebaantjes