Vakantiewerk Utrecht

Finally! Het is bijna vakantie. Nog even bikkelen voor je laatste tentamens of dat project waar je mee bezig bent en dan lekker genieten van je vrije tijd. Wil jij graag op een leuke manier lekker veel geld verdienen? Bekijk dan hieronder alle vakantiebanen in Utrecht!

Alle zomerbaantjes in Utrecht vind je hier!

Eigenlijk wil je gewoon niet te veel tijd kwijt zijn aan het vinden van een leuke vakantiebaan. Onderzoek doen wat er allemaal mogelijk is, sollicitatiebrieven opstellen, gesprekken voeren, bla bla bla. Volgens mij heb je momenteel wel wat beters te doen! Daarom is JAM dé oplossing om lekker snel een zomerbaan te vinden. Jij laat ons weten wat je leuk zou vinden om te doen, hoeveel je de komende periode wilt werken en wanneer je eventueel op vakantie gaat. Wij sturen je op basis van deze informatie wat vakantiebanen door, vervolgens kies jij wat je leuk vindt en wij regelen de rest! Dat scheelt een hoop stress, gedoe én tijd! Bekijk hierboven alle vakantiewerk vacatures in Utrecht.

Vakantie in Utrecht

Eerlijk, vakanties zijn toch gewoon de beste periodes? Lekker vrij van alles, even geen school, alleen maar leuke dingen doen. Maar vakanties in Utrecht zijn écht next level. Heerlijk in de zon op het terras, gezellig met vrienden een bootje huren en elk weekend is er wel ergens een leuk feestje. Utrecht in de zomervakantie, daar wil je zijn!

Vakantiewerk in de sector van jouw keuze

Vakantiebanen zijn er in allerlei soorten en maten. Samen met jou kijken we wat het beste bij jou past en wat jij de komende weken graag zou willen doen. Dat kan bijvoorbeeld een leuke baan zijn in de klantenservice of administratie op kantoor. Maar we snappen het ook als je je hersenen de komende tijd even wat rust wilt geven en gewoon lekker aan de slag wilt in bijvoorbeeld de logistiek of productie. Binnen al deze branches zijn er ook weer ontzettend veel mogelijkheden wat je zou kunnen doen. Bekijk alvast een greep van de vakantiewerkvacatures hierboven of neem even contact met ons op voor de állernieuwste banen die misschien nog niet online staan.

Een vakantiebaan die bij je past

De beste manier om snel vakantiewerk te fixen, is door middel van een JAM profiel. Je kan deze gratis en binnen 2 minuten aanmaken. Vervolgens nemen we altijd even kort contact met je op voor een snelle kennismaking én om een videocall in te plannen wanneer het jou uitkomt. Lekker handig vanaf je laptop of telefoon. Tijdens deze videocall kletsen we gezellig over je plannen tijdens de vakantie, waar je graag zou willen werken, hoeveel je wilt verdienen, etc. Zo weten wij meteen welke vakantiebanen bij jou zouden passen! Deze bespreken we en jij mag aangeven of het je leuk zou lijken of niet. Wie weet kan jij al binnen één week aan de slag!

Tijdelijk werk in Utrecht

Ben je niet op zoek naar vakantiewerk, maar een andere vorm van tijdelijk werk? Ook dan ben je bij JAM aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een tijdelijke baan tijdens een tussenjaar of misschien wil je gewoon een paar weekjes extra geld verdienen. Wat je situatie ook is, we kijken graag met je mee naar de mogelijkheden in en rondom Utrecht!

Klaar om aan de slag te gaan?

Ben jij helemaal klaar voor de vakantie, maar kan je nog wel een leuke zomerbaan gebruiken? Ons team helpt je graag verder! Bekijk hierboven alle vakantiewerk vacatures in Utrecht óf meld je gratis aan als wij met je mee mogen zoeken!

Bekijk alle vakantiebaantjes