Vakantiewerk Uden

Op zoek naar vakantiewerk in Uden? Zoek dan niet verder, bij JAMwerkt ben je aan het goede adres! Wij zijn dagelijks bezig met het vinden van allerlei soorten vakantiewerk in Uden en hebben daarom een groot arsenaal aan vakantiebaantjes. Neem bijvoorbeeld maar eens een kijkje tussen de vacatures hieronder. Zit er niks voor jou bij, geen probleem. Wij gaan dan voor jou op zoek naar een ander passend vakantiebaantje!

De leukste vakantiebaantjes in Uden vind je bij JAM!

Talloze bedrijven zijn jaarlijks op zoek naar regionaal talent om hun team tijdens de vakanties te komen versterken, ook in Uden. Voor jou biedt dit een mooie kans om lekker geld te verdienen met leeftijdsgenoten én relevante werkervaring op te doen. Bij JAM staan wij dagelijks in contact met deze bedrijven waardoor wij weten hoe de bedrijfssfeer is en wat voor mensen ze zoeken. Kunnen wij een match maken tussen jou en een bedrijf, dan sta jij voor je het weet op de werkvloer! Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een vakantiebaan in Uden te krijgen. 

 

Wat Uden nog meer te bieden heeft

Uden is een plaats in het oostelijke deel van Noord-Brabant en heeft naast een grote diversiteit aan vakantiebanen natuurlijk nog veel meer te bieden. Het staat bekend als een echte Brabantse plaats waar gezelligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Met een ruime keuze aan terrassen, cafés en restaurants hoef je je hier geen seconde te vervelen. Het centrum van Uden biedt genoeg voor een dag vertier en je vindt er net zo snel wat je gewoon even nodig hebt. Je vindt er unieke winkeltjes en grote ketens. Ook voor degene die liever de rust opzoeken zijn er verschillende prachtige natuurgebieden op fietsafstand waar je na een drukke week weer helemaal tot rust komt. 

Bepaal zelf in welke sector je aan de slag gaat

De tevredenheid van onze werknemers staat bij ons op de eerste plek. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij iedere dag met plezier naar je vakantiewerk in Uden kan gaan in een sector die jij leuk vindt. De grote diversiteit aan bedrijven in Uden brengt verschillende vacatures met zich mee:

Jouw leven, jouw baan, jouw keuze

Als jij met een goed gevoel naar je werk gaat betekent het dat wij ons werk goed hebben gedaan. Onze regiomanagers staan dagelijks bij bedrijven op de werkvloer om te kijken hoe de sfeer is, wat de werkzaamheden zijn en natuurlijk wat het beoogde salaris is. Zij hebben kennis van zaken en zullen je alleen voorstellen bij een bedrijf als ze ook echt denken dat jij hier gelukkig van gaat worden. Zo hebben zij inmiddels al ruim 2.500 jongeren aan het werk gezet! Ook hebben ze een netwerk opgebouwd van meer dan 1.000 bedrijven en worden ze als eerste op de hoogte gesteld als er een nieuwe vacature vrij komt. Hoe kunnen wij jou helpen?

Ook voor een tijdelijke baan in Uden ben je meer dan welkom!

Ben jij net klaar met school en heb je zin om in de zomervakantie even lekker geld te verdienen? Of heb je bijvoorbeeld een tussenjaar? Ook dan ben je bij JAMwerkt aan het juiste adres! Door een gratis profiel aan te maken op onze website kan jij aangeven waar je zou willen werken en wanneer je beschikbaar bent. Wij gaan dan vervolgens voor jou aan de slag om een geschikte tijdelijke bijbaan, parttime of fulltime baan in Uden te vinden. Ook buiten de vakanties om kan je dus werken via JAM!

Ben jij klaar voor je volgende stap?

Door hier een gratis account aan te maken krijg je beschikking over de vacatures die open staan, maar ook tot ons gigantische bedrijvennetwerk. Zodra je een account aan hebt gemaakt zullen we zo snel mogelijk contact met je opnemen om te kijken waar jouw kwaliteiten en wensen liggen. We proberen dan een geschikte opdracht voor je te vinden en helpen je met de voorbereidingen in de sollicitatieprocedure zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kan!

Bekijk alle vakantiebaantjes