Vakantiewerk Tilburg

Ben jij op zoek naar leuk vakantiewerk tijdens bijvoorbeeld de zomer-, kerst- of meivakantie? Wij helpen jou graag bij het vinden van een leuk tijdelijk baantje in een sector van jouw keuze! Bekijk hieronder onze openstaande vakantiewerk vacatures in regio Tilburg en ga lekker werken in Tilburg!

De leukste vakantiebaantjes in Tilburg vindt je hier!

De leukste zomerbaantjes in regio Tilburg vind je bij JAM! Hierboven vind je al een greep uit onze openstaande vakantiewerk vacatures in Tilburg. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vakantiebanen in Tilburg? Maak dan een gratis profiel aan op onze website. Zo weet onze regiomanager wie jij bent, waar je naar op zoek bent en kan jou vervolgens op de hoogte houden van zomerbaantjes die aansluiten bij jouw wensen. Zo weet je zeker dat jij als eerste die leuke baan op zak hebt! Heb je op de website al een vacature gevonden die je aanspreekt? Solliciteer dan makkelijk direct online en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet ben jij binnenkort al lekker aan het werken in Tilburg!

Meer informatie over de stad Tilburg


Wist je dat Tilburg op nummer 6 staat van grootste stad in Nederland? En dat is niet gek, want het is hier super gezellig en er is altijd wel wat te beleven! Zo kun je eindeloos winkelen in de gezellige winkelstraten, kun je een lekker hapje en drankje nemen in één van de vele horecazaken en dans je vervolgens tot in de laatste uurtjes in een gezellig café of mooie discotheek op de Korte Heuvel of Piusplein. Ook wat betreft jaarlijks terugkerende evenementen zit je in deze stad goed. Wat dacht je van de Tilburgse kermis, Festival Mundial of de jaarlijkse aftrap van het schooljaar in de TOP-week. Één ding is zeker, in Tilburg hoef je nooit stil te zitten!

Vakantiewerk in de sector van jouw keuze

Veel van jouw vrienden zullen in de vakantie waarschijnlijk aan de slag gaan in de horeca, supermarkt of andere voor de hand liggende sectoren. Uiteraard is het mogelijk om via JAM in deze sectoren aan de slag te gaan, maar daarnaast willen wij je meer kunnen bieden dan alleen dat. Ben jij technisch aangelegd, heb je een heftruckcertificaat of wil je dolgraag een relevante aanvulling op je cv door middel van een kantoorbaantje? Wij regelen het voor je! Een greep uit de branches waarin wij jou een vakantiebaan aan kunnen bieden, vind je hieronder. Bij alle branches kun je werken in Tilburg:

 

Altijd een zomerbaantje dat bij je past!


Zoals hierboven vermeld is het via JAM mogelijk om aan de slag te gaan in zeer diverse branches. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je iets doet wat je ook écht leuk en interessant vindt! De reden waarom wij deze vakantiebanen aan kunnen bieden, is omdat wij dagelijks in contact staan met meer dan 1000 bedrijven in regio Zuid-Oost Brabant. Veel hiervan zijn gevestigd in Tilburg en zijn tijdelijk of voor een langere periode op zoek naar jong talent zoals jij. Zij vinden het moeilijk om jullie te bereiken, jullie vinden het lastig om een zomerbaantje in deze branches te vinden. Op precies dit punt stappen wij in! Zo realiseren wij een win-win-situatie voor beide partijen!

Op zoek naar tijdelijk werk in Tilburg?

Ben je niet per se op zoek naar een vakantiebaan, maar ben je om een andere reden op zoek naar een tijdelijke bijbaan, parttime of fulltime baan in Tilburg, bijvoorbeeld omdat je een tussenjaar hebt? Wij kunnen je helpen bij het vinden van een tijdelijke baan voor korte of langere termijn. Het beste wat je dan kunt doen is even een gratis profiel aanmaken bij ons op de website. Nadat wij je registratie hebben ontvangen neemt één van onze regiomanagers contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek willen wij je graag beter leren kennen en kun jij meer vertellen over je huidige situatie en wensen in je toekomstige baan. Zo kunnen wij er snel voor zorgen dat we een goede match met een gaaf bedrijf in Tilburg kunnen vinden!

Ben jij er klaar voor?

Klaar voor je vakantiebaan? Solliciteer direct online op openstaande vacatures of word als eerste op de hoogte gehouden met nieuwe vacatures door je aan te melden op de website. Succes!

Bekijk alle vakantiebaantjes