Vakantiewerk Someren

Lijkt het jou leuk om deze zomer je spaarpot flink aan te vullen, werkervaring op te doen in de sector van jouw keuze en samen met leeftijdsgenoten veel plezier te maken? Kijk dan niet verder, je hebt de juiste website gevonden! Bij JAM zijn we al jaren bezig met het vinden van het leukste vakantiewerk in Someren. Hieronder vind je een aantal vacatures die we momenteel open hebben staan:

Een leuke vakantiebaan in Someren, je verdient het!

Bij JAM zijn we pas tevreden als jij met plezier naar je werk gaat. Je kan bij ons daarom precies aangeven in welke sector je aan de slag wil gaan en je hoeft alleen maar te werken als jij jezelf daarvoor beschikbaar stelt. We hebben goed contact met de regionale bedrijven en worden daarom als eerste op de hoogte gesteld als er een nieuwe vacature vrijkomt. Als wij denken dat deze vacature bij jou past nemen we contact met je op. Op die manier helpen we jou aan een vakantiebaan in Someren.

Al het moois van Someren

In het centrum van Someren vind je een gezellig horecaplein waar de ‘Brabantse gezelligheid’ duidelijk aanwezig is. Geografisch gezien ligt Someren ook erg gunstig, binnen 15 autominuten sta je in de binnenstad van Helmond. Bovendien zijn Weert en Eindhoven ook in een half uurtje rijden bereikbaar via de A67 en de N266. Someren staat bekend om zijn prachtige natuur met natuurgebieden als De strabrechtse, Lieropse, Natuurgebied de Grote Peel en Somerse Heide. In het historische dorp zijn ook nog altijd verschillende monumenten als molens, kapellen en kerken te bewonderen. Op recreatief vlak is er ook van alles te beleven bij het theater, het openluchtzwembad, recreatiegebied de Heihorsten en de verschillende sportparken van Someren.

Kies zelf de sector waarin je gaat werken

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij met een goed gevoel naar je werk gaat kan je bij ons zelf aangeven in welke sector je aan de slag wil. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse vacatures voor vakantiewerk in de horeca in Someren open staan. Of wat dacht je van een zomerbaan in de catering in Someren? Als je liever met je handen werkt hebben we ook vakantiewerk in de productie of logistiek in Someren. Hieronder zie je alle sectoren waarin wij actief zijn:

 

Vind hier werk dat je leuk vindt!

Al vanaf 2012 zijn wij bij JAM iedere dag bezig om de leukste en meest interessante baantjes bij jou in de regio op te speuren. Op die manier hebben we een netwerk van meer dan 1000 bedrijven opgebouwd, hier kan jij gratis gebruik van maken! Onze regiomanagers gaan regelmatig bij de bedrijven achter de vacatures op de koffie en weten dus precies hoe de werksfeer binnen een bedrijf is, wat de werkzaamheden zijn en wat voor collega’s er werken. Zo kan jij kiezen uit een bedrijf waarvan jij denkt dat deze het beste bij jou past.

Maar ook voor een tijdelijke baan in Someren kan je bij ons terecht

Ook in Someren zijn er verschillende werkgevers die op zoek zijn naar lokaal talent dat hun team aan kan vullen tijdens drukkere periodes. Heb jij dus bijvoorbeeld een paar weken vrij of heb je een tussen jaar? Wij kunnen je in contact brengen met de bedrijven die op zoek zijn naar personen als jij! Het tijdelijke werk in Someren waar jij naar op zoek bent ligt dus voor het oprapen. Ook buiten de schoolvakanties om bieden wij je verschillende tijdelijke banen in Someren aan waardoor jij deze periode lekker geld kan verdienen en werkervaring op kan doen!

De kansen liggen voor het oprapen, grijp ze!

Ben jij nu enthousiast geworden door wat je hierboven hebt gelezen? Maak dan eenvoudig een gratis account aan op onze website. Zo kan jij alvast eens een kijkje nemen in de openstaande vacatures. Eén van onze regiomanagers zal daarnaast zo snel mogelijk contact met je opnemen om samen te kijken naar wat we voor jou kunnen betekenen. Zodra er een match is tussen jou en een bedrijf helpen wij je de sollicitatieprocedure voor. Alles zodat jij zo snel mogelijk aan het werk kan gaan!

Bekijk alle vakantiebaantjes