Vakantiewerk Sint-Oedenrode

Heb jij zin om deze vakantie werkervaring op te doen, nieuwe mensen te leren kennen en lekker geld te verdienen? Kijk dan niet verder, wij kunnen je hierbij helpen. Bij JAM hebben we een divers aanbod aan vakantiewerk. Neem hiervoor eens een kijkje tussen de vacatures hieronder. Ben je benieuwd naar meer informatie over ons? Scrol dan helemaal naar beneden!

De leukste vakantiebaantjes van Sint-Oedenrode vind je hier

Jou met plezier naar je werk laten gaan bij een bedrijf dat goed voor zijn werknemers is, dat is waar we bij JAM dagelijks mee bezig zijn. Daarom bieden wij je altijd vakantiewerk in Sint-Oedenrode aan waar je kan werken met collega’s van jouw leeftijd, boven het minimumloon verdient en zelf je beschikbaarheid op kan geven. Hierboven heb je al eens kunnen neuzen tussen onze openstaande vakantievacatures. Zit er momenteel niets bij wat bij je past? Geen paniek! Als je een account aanmaakt op de website kun je ons laten weten waar je precies naar op zoek bent en wanneer je beschikbaar bent. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken!

Ook dit vind je in Sint-Oedenrode

Samen met Schijndel en Veghel vormt Sint-Oedenrode de gemeente Meierijstad. Veel mensen trekken naar deze gemeente om in de stad te werken maar wel in de rustige en gezellige omgeving te wonen. Sint-Oedenrode telt ongeveer 17.500 inwoners en een grote diversiteit aan voorzieningen. Het dorp ligt in de Meierij van ’s-Hertogenbosch dat vier kernen heeft: Sint-Oedenrode, Boskant, Olland en Nijnsel. Het historische centrum van Sint-Oedenrode wordt doorkruist door het riviertje De Dommel, dit geeft het dorp een uniek karakter.

Jij bepaalt in welke sector je aan de slag gaat

Jouw mening vinden we belangrijk bij JAM. We luisteren daarom naar je voorkeuren en gaan op basis hiervan op zoek naar een geschikte vakantiebaan in Sint-Oedenrode. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende vacatures openstaan voor vakantiewerk in de horeca in Sint-Oedenrode. Maar ook als je liever in een andere sector werkt bieden wij je bijvoorbeeld vacatures in de logistiek, catering en productie. Hieronder vind je alle sectoren waarin wij in Sint-Oedenrode actief zijn:

 

Vind jouw ideale vakantiebaan via ons online platform


Al 7 jaar lang zijn wij dagelijks op zoek naar de leukste vakantiebaantjes in Sint-Oedenrode. Wij kennen de bedrijven die achter de vacatures zitten die wij aanbieden. We zijn bekend met de bedrijfssfeer, de werkzaamheden en het sollicitatieproces. Om die redenen kunnen wij je helpen bij je zoektocht naar een geschikt vakantiebaantje in Sint-Oedenrode. Op basis van jouw voorkeuren gaan onze regiomanagers op zoek naar een geschikte vakantiebaan. Zodra die gevonden is wordt er contact gelegd tussen jou en het bedrijf en helpen we je gedurende de sollicitatieprocedure. Dus, waar wacht je nog op?

We bieden ook tijdelijke banen aan

Ook buiten de vakanties om bieden wij verschillende tijdelijke banen in Sint-Oedenrode aan. Heb je bijvoorbeeld een paar weken vrij tussen je schoolperiodes door, heb je studievertraging opgelopen of heb je gewoon lekker een tussenjaar genomen? Wij helpen je aan de tijdelijke bijbaan, parttime of fulltime baan die je zoekt. Er zijn veel werkgevers die met seizoensgebonden werk zitten en dus juist op zoek zijn naar een tijdelijke kracht die het team kan komen versterken.

Ben jij klaar voor de volgende uitdaging?

Zoals hierboven ook al wordt aangegeven kan jij gratis gebruik maken van ons netwerk en de mogelijkheden die we bieden. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is een gratis account aanmaken. Zodra je een account aan hebt gemaakt, kan je zelf een kijkje nemen tussen de vacatures. Eén van onze regiomanagers zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om kennis met je te maken. Hierna zullen zij hun zoektocht naar jouw ideale vakantiebaan in Sint-Oedenrode starten.

Bekijk alle vakantiebaantjes