Vakantiewerk Schijndel

Bij JAM zijn we dagelijks op zoek naar de leukste vakantiebaantjes in Schijndel. Ben jij nog op zoek naar vakantiewerk in Schijndel deze zomer? Wellicht dat je hieronder een vacature vindt die bij je past! Zo niet? Maak dan gratis een profiel aan en onze regiomanagers zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Op zoek naar de leukste vakantiebaantjes van Schijndel? Hier vind je ze!

Heb jij zin om lekker geld te verdienen, werkervaring op te doen en nieuwe mensen te leren kennen tijdens je vakantiebaan in Schijndel? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres! Bij ons kan je zelf aangeven wanneer je wilt werken en in welke sectoren je graag aan de slag zou willen gaan. Op basis van jouw voorkeuren gaan onze regiomanagers op zoek naar een geschikte vakantiebaan in Schijndel. Wil je niet fulltime werken of ga je tussendoor nog een keer op vakantie? Geen probleem! Jij bepaalt wanneer je werkt en in welke sector(en) je wil werken, wij doen de zoektocht voor je.

Behalve de leukste vakantiebanen heeft Schijndel nog meer te bieden


In Schijndel vind je allerlei soorten voorzieningen als winkels, horeca, scholen, natuur en sport. Het dorp telt ongeveer 23.000 inwoners en is onderdeel van Meierijstad. Behalve een bruisend centrum trekt Schijndel jaarlijks duizenden bezoekers aan met grote en kleine festivals als Paaspop, Pleinpop en 1 Ander Festival. Schijndel staat bekent als een populaire woon- en werkgemeente en dat is niet voor niets. Het ligt in de Meierij van ’s-Hertogenbosch en is topografisch gunstig gesitueerd tussen diverse uitvalswegen. Zo ben je in 15 minuten rijden in ’s-Hertogenbosch, 20 minuten rijden in Eindhoven en 40 minuten rijden in Nijmegen.

Bepaal zelf in welke sector je aan de slag gaat

Omdat we het bij JAM belangrijk vinden dat jij met plezier naar je werk gaat kan je bij ons zelf je beschikbaarheid en voorkeuren voor een sector doorgeven. Onze regiomanagers staan dagelijks in contact met tientallen bedrijven uit jouw regio en weten daarom precies bij wat voor bedrijf je past. Wij helpen je bij het vinden van de geschikte zomerbaantjes in de horeca, productie of logistiek in Schijndel. Hieronder vind je de verschillende sectoren die wij in Schijndel aanbieden:

 

Werk naar je hart

Al ruim zeven jaar helpen wij jongeren aan de leukste vakantiebaantjes. In die jaren zijn we flink gegroeid en inmiddels helpen we ook in Schijndel verschillende jongeren aan vakantiewerk. Onze regiomanagers kennen de aangesloten bedrijven en weten daarom goed hoe de sfeer binnen een bedrijf is en hoe de werkzaamheden er uit zien. Hij of zij zal de tijd nemen om jou goed te leren kennen en zal aan de hand van jouw verhaal, kwaliteiten en voorkeuren op zoek gaan naar een passende vakantiebaan in Schijndel. Jij kan dus gratis gebruik maken van ons netwerk en de kennis die we door de jaren heen hebben opgedaan.

Wij bieden ook tijdelijk werk aan in Schijndel

Heb jij een tussenjaar of een paar weekjes vrij en wil je deze gebruiken om werkervaring op te doen en je spaarpot eens goed te vullen? Ook dan kunnen wij je helpen. Er zijn verschillende bedrijven die tijdelijke bijbaan, parttime of fulltime functies open hebben staan in Schijndel waar wij je kunnen voorstellen. Omdat wij al langer zaken doen met de meeste bedrijven weten we met wie je het sollicitatiegesprek zal voeren en bereiden we je voor op het gesprek. Zo heb jij al een voorsprong voordat je überhaupt binnen bent!

Zoek je werk in Schijndel, maar weet je niet precies wat voor werk? Bekijk dan onze verzameling van alle vacatures in Schijndel!

Pak deze uitdaging nu het nog kan!

Dus, ben jij enthousiast geworden van wat je hierboven hebt gelezen en ben je nog op zoek naar een vakantiebaan in Schijndel? Maak hier dan een gratis profiel aan en profiteer van de diverse diensten die we je aanbieden. Wij zijn pas tevreden als jij met een goed gevoel naar je werk gaat en willen je graag helpen bij je zoektocht naar het perfecte vakantiebaantje.

Bekijk alle vakantiebaantjes