Vakantiewerk Schaijk

Op zoek naar een vakantiebaantje in Schaijk? Via JAM vind je een toffe bijbaan bij jou in de buurt! Met meer dan 1000 aangesloten bedrijven zit er namelijk altijd wel een passende baan voor je tussen.

Vakantiewerk Schaijk

Je woont in Schaijk, je hebt bijna vakantie, dus je bent op zoek naar een leuke vakantiebaan. Wat doe je dan? Precies! Je gaat naar JAM! Want bij uitzendbureau JAM in Schaijk hebben wij de leukste zomerbanen voor jongeren en studenten uit de buurt!

Vakantie in Schaijk


Heerlijk, wanneer je lekker vakantie hebt! Lekker chillen in je achtertuin, feesten met je vrienden… De zomervakantie in Schaijk is top! Een leuke vakantiebaan zou dat nóg beter maken. Want wat geld op je bankrekening is wel zo fijn om al die feestjes en drankjes te kunnen betalen. Lees hieronder meer over vakantiewerk in Schaijk of scrol wat verder omhoog voor alle vakantie vacatures bij jou in de buurt!

Een vakantiebaan in de sector van jouw keuze

Wat zou een vakantiebaan nóg leuker maken? Als het een vakantiebaan is die echt bij je past! Misschien is dat niet achter de kassa of kroketten frituren, maar iets waar écht jouw interesse ligt. Bijvoorbeeld een vakantiebaan in de klantenservice of in de logistiek. Bekijk hieronder een overzicht met mogelijke zomerbanen in Schaijk:

 

Een zomerbaan die bij je past


Na je sollicitatie of aanmelding, nemen we altijd even contact met je op. Zo kunnen wij jou beter leren kennen, maar andersom jij ons ook! Dat vinden wij belangrijk en werkt super fijn. Na een online videocall weten we precies wie je bent, wat je leuk en minder leuk vindt én ook de praktische zaken, zoals hoeveel uur je wilt werken, hoe ver je maximaal wilt reizen. Aan de hand van al deze informatie leggen wij de best passende vakantiewerk vacatures aan je voor. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is een keuze maken!

Tijdelijk werk in Schaijk

Ben je niet per se op zoek naar een zomerbaan, maar wil je om een andere reden tijdelijk werken? Bijvoorbeeld omdat je een tussenjaar hebt? Ook dan helpen wij je graag verder! Mail, app of bel ons gerust met al je vragen en wensen en we kijken graag met je mee! 

Durf jij de volgende uitdaging aan?

Bekijk hierboven alle vakantiewerk vacatures in Schaijk of registreer je gratis op de website.

Bekijk alle vakantiebaantjes