Vakantiewerk Rotterdam

Yes, het is bijna zover! Die welverdiende vakantie staat voor de deur. Nog even die laatste tentamens afronden of dat project voltooien waar je aan werkt, en dan kun je eindelijk genieten van je welverdiende vrije tijd. Heb je zin om op een leuke manier wat extra geld te verdienen? Hieronder vind je alle beschikbare vakantiebanen in Rotterdam.

Vind hier alle zomerbaantjes in Rotterdam!

Op zoek gaan naar een leuke vakantiebaan in Rotterdam kan soms behoorlijk tijdrovend zijn. Van het speuren naar mogelijkheden tot het opstellen van sollicitatiebrieven en het voeren van sollicitatiegesprekken - het kan een hele opgave zijn. Maar maak je geen zorgen, JAM is er voor je om snel en gemakkelijk jouw ideale zomerbaan te vinden. Geef simpelweg aan welk soort werk je interesseert, hoeveel uren je wilt werken en wanneer je eventueel op vakantie gaat. Gebaseerd op deze gegevens sturen wij jou passende vakantiebaan-opties. Jij maakt de keuze en wij regelen de rest! Dit betekent minder stress, gedoe én tijdverspilling, en meer tijd om van je vrije dagen te genieten. Ontdek hierboven alle vakantiewerk vacatures in Rotterdam en laat ons de zoektocht naar jouw vakantiebaan op ons nemen.

Vakantie in Rotterdam

Vakanties zijn gewoonweg fantastisch, toch? Volledig vrij van verplichtingen, geen school - enkel leuke activiteiten ondernemen. Maar vakantietijd in Rotterdam tilt dit naar een hoger niveau. Ontdek deze levendige stad, wandel door sfeervolle straten, geniet van talloze terrassen op de Oude Haven en Witte de Withstraat, het Kralingse Bos, de havens, de Maas - en verken de stad op hoge hoogte op de Euromast. Rotterdam is tijdens de zomervakantie toch gewoon de enige plek waar je wilt zijn?!

Vakantiewerk in de sector van jouw keuze

Vakantiebanen zijn beschikbaar in verschillende sectoren en functies. Samen met jou kijken we naar wat het beste bij jou past en waar je de komende weken aan de slag wilt. Misschien spreekt een klantenservice- of administratieve functie je aan. Maar we begrijpen ook als je interesse hebt in bijvoorbeeld de retail, logistiek of productiewerk. Binnen al deze branches zijn er talloze mogelijkheden om te verkennen. Bekijk alvast een selectie van vakantiewerk vacatures hierboven, of neem contact met ons op voor de allernieuwste banen die mogelijk nog niet online staan.

Een vakantiebaan die bij je past

De snelste en makkelijkste weg naar jouw ideale vakantiebaantje is door een JAM-profiel aan te maken. Het is gratis en kost slechts 2 minuten van je tijd. Daarna nemen we kort contact met je op voor een kennismaking en om een videocall te plannen op een moment dat jou uitkomt - gewoon vanaf je telefoon, laptop of tablet. Tijdens deze videocall bespreken we jouw vakantieplannen, je voorkeuren voor werklocaties, gewenst salaris, en meer. Zo kunnen wij meteen geschikte vakantiebanen voorstellen die bij jou passen! We verkennen de mogelijkheden en jij bepaalt wat je aanspreekt. Wie weet begin jij volgende week al met je nieuwe vakantiebaan!

Tijdelijk werk in Rotterdam

Ben je niet specifiek op zoek naar vakantiewerk, maar eerder naar andere vormen van tijdelijk werk? Dan ben je bij JAM aan het juiste adres. Denk aan een tijdelijke baan tijdens een tussenjaar, of misschien wil je gewoon wat extra geld verdienen gedurende enkele weken. Wij denken met je mee en helpen graag een toffe tijdelijke baan voor je te vinden in Rotterdam!

Klaar om aan de slag te gaan?

Sta je te popelen voor de volgende stap, maar kun je nog wel een leuke tijdelijke baan gebruiken in je vakantie? Ons team staat voor je klaar! Ontdek hierboven alle vacatures voor tijdelijk vakantiewerk in Rotterdam, of meld je gratis aan zodat wij je kunnen assisteren bij je zoektocht!

Bekijk alle vakantiebaantjes