Vakantiewerk Rosmalen

Wil jij deze zomervakantie, kerstvakantie of meivakantie lekker aan de slag om geld te verdienen? Via JAM is het mogelijk om tijdelijk aan de slag te gaan! Bepaal zelf hoeveel je wilt werken door je beschikbaar te zetten in onze app. Super makkelijk en handig en je bent altijd binnen no-time verzekerd van een toffe vakantiebaan!

Vakantiewerk in Rosmalen vind je bij JAM

Woon jij in Rosmalen en ben je op zoek naar een toffe vakantiebaan bij jou in de buurt? Bij JAM zijn we altijd als eerste op de hoogte of bedrijven tijdelijke ondersteuning nodig hebben in de drukke vakantieperiodes. Hierdoor kunnen wij jou de meest uiteenlopende vakantiebanen aanbieden! Wil je gedurende de vakantie fulltime aan de slag? Of parttime om zeker te zijn van voldoende vrije tijd? Wij regelen het voor je! Laat ons weten dat je op zoek bent naar vakantiewerk door een profiel aan te maken op onze website, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Vakantie in Rosmalen

Vakantietijd in Rosmalen is altijd chill! Wie houdt er nou niet van de warmte, de zon en de blije mensen die in Rosmalen over straat lopen? Duik lekker met je vrienden het centrum in en strijk neer op een gezellig terras. Ook sta je met de trein binnen 10 minuten in het centrum van Den Bosch, waar je lekker kunt winkelen, dineren en uiteraard aan het eind van de dag de kroeg in kan duiken. Toe aan wat meer rust? Dan biedt de groene omgeving van Rosmalen voldoende mogelijkheden om even heerlijk tot rust te komen.

Vakantiebanen in verschillende sectoren

Zoals eerder gezegd bepaal je helemaal zelf bij wat voor soort vakantiewerk je aan de slag wilt. Van parttime tot fulltime, van tijdelijk tot mogelijkheid op een vaste (bij)baan. Ook wta betreft sectoren heb jij het voor het zeggen! Wil je de bedrijven in de buurt uit de brand helpen door in te springen bij de administratie? Of sta je liever te beunen tijdens het op- en afbouwen van een festival? Misschien wil jij gasten wel een verfrissend drankje serveren in de horeca of wil je meer te weten komen over verschillende aspecten in de techniek. Bekijk hieronder een deel van de branches waarin wij gespecialiseerd zijn:

 

Altijd een vakantiebaan die bij je past

Wij vinden het belangrijk dat een vakantiebaan bij je past. Ook gaat het soms over slechts een aantal weken, kan je er in deze weken wel achter komen of de branche en het bedrijf bij jou passen. Dat is nog eens een waardevolle vakantie! Daarnaast staat vakantiewerk altijd goed op je cv. Dat gaat jou in de toekomst zeker helpen bij het solliciteren naar een toffe fulltime baan! Om ervoor te zorgen dat je aan de slag gaat bij een bedrijf en functie die bij je passen, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek willen wij je graag wat beter leren kennen: wat je leuk vindt en leuk lijkt, waar je niet zo enthousiast van wordt, hoe jij je vakantiebaan voor je ziet, wanneer je beschikbaar bent, etc. Op die manier kunnen wij gerichter aan de slag en kunnen wij je direct al een aantal voorstellen doen. Zo kan jij binnen no-time aan de slag! Fijn toch?

Tijdelijk werk in Rosmalen

Ben je op zoek naar een andere vorm van tijdelijk werk, buiten de standaard vakanties om? Misschien heb je wel een bepaalde overbrugperiode, ben je eerder gestopt met je studie of ga je binnenkort een grote reis maken? Wat je reden ook is en waar je ook naar op zoek bent, wij helpen jou graag bij het vinden van een tijdelijke parttime of fulltime baan in Rosmalen! Laat ons weten waar je naar op zoek bent door een gratis JAM profiel aan te maken en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de verschillende mogelijkheden met je te bespreken.

Aan de slag!

Waar wacht je nog op? Regel jouw vakantiewerk in Rosmalen direct online! Solliciteer eenvoudig op de openstaande vacatures of maak een profiel aan door rechtsboven op “inschrijven” te klikken. Wij komen graag in contact met je :)

Bekijk alle vakantiebaantjes