Vakantiewerk Rijen

Het team van JAM is elke dag bezig om de leukste vacatures voor jongeren, studenten en starters in jouw regio te plaatsen. Ook wat betreft vakantiewerk ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hieronder de allernieuwste vacatures voor vakantieswerk in Rijen en solliciteer direct online. Staat er niks tussen waar je enthousiast van wordt, maak dan even een gratis JAM profiel aan. Dan neemt één van onze regiomanager zo snel mogelijk contact met je op om andere mogelijkheden te bespreken. Zo kan jij altijd snel aan de slag met jouw nieuwe vakantiebaan!

De allerleukste vakantiebanen in Rijen vind je via JAM

Bij JAM begrijpen we dat een vakantiebaan niet alleen lekker moet verdienen, maar dat het ook gezellig moet zijn, dat je zelf je uren kan bepalen en dat je op vakantie kan wanneer jij wilt. Bij JAM regel je zo’n flexibele bijbaan! Maak een gratis JAM account aan en geef aan ons door waar je precies naar op zoek bent. Naast dat wij achter de schermen voor jou op zoek gaan naar een passende vakantiebaan, kunnen ook bedrijven bij jou in de buurt je uitnodigen voor diverse opdrachten. Zo kom je nog eens bij bedrijven binnen waar je eerder misschien nog niet aan gedacht had!

Vier je vakantie in Rijen!

Natuurlijk is er naast vakantiewerk nog een hoop andere dingen te beleven in Rijen. Zo worden er tijdens de zomervakantie diverse leuke evenementen en activiteiten georganiseerd. Ook kan je lekker op het terras van de zon genieten en kan je dineren in een aantal smaakvolle restaurants. In het centrum van Rijen is een groot winkelcentrum te vinden, maar ben je echt op zoek naar de grote nationale ketens, dan zul je naar Tilburg of Breda moeten gaan. Meer geen paniek, want hier ben je met de trein altijd binnen een kwartier! Super handig!

Vakantiewerk in de meest uiteenlopende sectoren

Bij vakantiewerk denk je normaal gesproken aan een baan bij een restaurant, een café of in de supermarkt bij jou om de hoek. Naast dat het bij JAM ook mogelijk is om in de horeca te werken, bieden wij ook vakantiewerk aan in totaal andere sectoren. Bekijk hieronder een overzicht van de branches waarin wij gespecialiseerd zijn wat betreft vakantiewerk in Rijen:

 

Vakantiewerk dat aansluit bij jouw wensen en interesses

Zodra jij een profiel hebt aangemaakt op onze website of gesolliciteerd hebt op een openstaande vacature, nemen we altijd even telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek met je in te plannen. Soms gebeurt dat bij ons op kantoor, soms ergens bij jou in de buurt. Tijdens dit gesprek gaan we wat dieper in op wie jij bent, wat je leuk en niet leuk vindt, wat je wensen zijn in je vakantiewerk en wat je beschikbaarheid is de komende periode. Tijdens dit gesprek kunnen wij meestal al een aantal interessante vacatures voorleggen. Jij bepaalt uiteindelijk altijd zelf of wij je voor mogen stellen bij de betreffende bedrijven! Zo kan je meestal al snel aan de slag.

Ben je op zoek naar ander tijdelijk werk?

Uiteraard is een vakantiebaan een vorm van tijdelijk werk. Ben je gedurende een andere periode in het jaar op zoek naar een tijdelijke baan, dan kunnen wij je helpen om onder de aandacht te komen van bedrijven bij jou in de buurt. Doordat wij dagelijks met honderden bedrijven in contact staan, zijn wij altijd als een van de eerste op de hoogte van tijdelijke vacatures. Het zal je overigens verbazen hoeveel bedrijven op zoek zijn naar tijdelijke versterking van hun team in tijden van drukte! Een mooie kans voor jou om daar gebruik van te maken en lekker geld te verdienen in de tijden dat jij dat nodig hebt!

Meld je gratis aan en ga binnen no time aan de slag!

Ben je geïnteresseerd geworden in wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Maka dan een gratis profiel aan op onze website of solliciteer vrijblijvend op een van onze openstaande vacatures in Rijen. Je krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie en uiteraard is succes gegarandeerd! Wij zien je aanmelding graag tegemoet :)

Bekijk alle vakantiebaantjes