Vakantiewerk Reusel

Wil jij niet stilzitten tijdens je vakanties, maar juist lekker aan de slag om wat extra geld te verdienen? Via JAM heb je binnen no-time vakantiewerk in Reusel gevonden. Neem hieronder een kijkje tussen onze openstaande vacatures of scrol verder naar beneden voor wat extra informatie.

De leukste vakantiebaantjes vind je bij ons

JAM is een uitzendbureau speciaal voor jongeren, studenten en starters die willen werken in de Kempen. Dagelijks houden we ons bezig met het maken van een goede match tussen jong talent en bedrijven in de regio. Omdat wij het belangrijk vinden dat je voordat je begint weet waar je precies gaat werken, zoeken wij alles voor je uit. We hebben namelijk een groot netwerk van meer dan 1000 aangesloten bedrijven. Deze bedrijven kunnen in de vakantieperiodes wel wat extra handen gebruiken. Door het contact met de bedrijven goed te onderhouden weten wij precies wanneer ze extra mensen nodig hebben. Hierdoor kunnen we jongeren in de omgeving daarvan op te hoogte stellen. Wanneer we een opdracht binnen krijgen plaatsen we de opdracht op onze website. Hierbij zullen wij zoveel mogelijk informatie vermelden. Doordat JAM al eens een bezoekje heeft gebracht aan het bedrijf, weten we precies hoe het er daar op de werkvloer aan toe gaan. Zo kunnen wij jou alles vertellen over de leukste vakantiebanen in Reusel. Bekijk hierboven onze openstaande vacatures in Reusel en solliciteer gemakkelijk met één druk op de knop!

Dit is er nog meer te doen in Reusel

Reusel is de hoofdplaats in gemeente Reusel-De Mierden in Noord-Brabant. Het gezellige dorp ligt aan de grens van België in de buurt bij Turnhout. Reusel behoort tot een van de dunst bevolkte gebieden van Nederland en beschikt dan ook over veel natuur. Je kunt er wandelend of fietsend genieten van de mooie landschappen. Daarnaast beschikt het dorp over een aantal scholen, winkels en restaurants. Jaarlijks wordt Reusel druk bezocht tijdens diverse feesten zoals de Kermis en de grote schaatstent. Voor een avondje stappen kun je terecht bij discotheken als El Sombrero en De Koster.

Werken in de sector van jouw keuze

Je kunt vakantiewerk doen in verschillende sectoren en dus kiezen wat je graag zou willen doen. Werk je bijvoorbeeld graag in de horeca, is werken in een magazijn helemaal iets voor jou of wil je graag ervaring opdoen in de administratie? Lees meer over deze en andere sectoren hieronder!

 

Altijd werk dat bij je past

We kijken niet alleen naar de sector waarin je vakantiewerk wilt gaan doen, maar ook naar je andere voorkeuren. Heb je niks gepland in de zomervakantie en wil je graag zoveel mogelijk werken of ga je nog op vakantie en ben je enkele weken beschikbaar? Of misschien ben je juist in een andere periode beschikbaar en werk je graag in de herfst- of kerstvakantie. Daarnaast is het mogelijk om op doordeweekse dagen te werken, maar je kunt ook aan de slag in het weekend. Zie je tussen onze vacatures geen aansluitende vakantiebaan openstaan? Niet getreurd! Grote kans dat we toch iets voor je kunnen betekenen binnen ons netwerk. Meld je gratis aan via onze website en laat ons weten wat je zoekt. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ook voor een tijdelijke baan in Reusel

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een tijdelijke functie, omdat je bijvoorbeeld nog gaat reizen? Of ben je net gestopt met je opleiding en neem je een tussenjaar om fulltime te gaan werken? Ook dan ben je bij JAM aan het juiste adres. Wij kunnen je namelijk helpen bij het vinden vaan een tijdelijke bijbaan, parttime of fulltime baan in Reusel.

Klaar om aan het werk te gaan?

Meld je dan gratis aan via onze website en bekijk wat wij voor jou kunnen betekenen.

Bekijk alle vakantiebaantjes