Vakantiewerk Oisterwijk

Staat de vakantieperiode om de hoek en ben jij nog niet verzekerd van een leuke vakantiebaan? Geen paniek! Wij helpen je graag bij het vinden van vakantiewerk dat bij je past. Bekijk direct hieronder onze openstaande vakantiewerk vacatures in Oisterwijk en omgeving. Zit er op dit moment niets bij wat je aanspreekt? Maak dan even een gratis profiel aan en laat ons weten waar je naar op zoek bent. Grote kans dat wij je alsnog bij een aantal interessante bedrijven voor kunnen stellen!

Bekijk hier de leukste vakantiebaantjes in Oisterwijk!

Hierboven heb je alvast een blik kunnen werpen op onze openstaande vakantiewerk vacatures in Oisterwijk en omgeving. Hopelijk zit er iets bij wat je aanspreekt! Solliciteren doe je gemakkelijk en snel online. Jouw sollicitatie komt vervolgens direct bij de juiste regiomanager terecht en hij of zij zal contact met je opnemen om deze en wellicht andere mogelijkheden te bespreken. Op die manier kunnen we jou altijd verzekeren van leuk vakantiewerk bij jou in de buurt.


Wat heeft Oisterwijk nog meer te bieden?

Oisterwijk is een gastvrij en gezellig dorp in Noord-Brabant, dichtbij de stad Tilburg. Anders dan deze grote studentenstad, ligt Oisterwijk midden in de mooie natuur. Niet voor niets dat dit dorp dan ook tot Parel in ’t groen wordt bestempeld. In alle verschillende seizoenen zijn de bossen en meer dan 80 vennen in de omgeving prachtig. Ben je niet zo van de natuur? Breng dan eens een bezoekje aan het centrum van het dorp. Ook hier zijn verschillende dingen te ontdekken, zoals de eeuwenoude Linde achter het raadhuis, het oudste huis van Oisterwijk en het Trouwlaantje. Wie liever een middag gaat shoppen kan zijn hart ophalen in één van de vele exclusieve winkels. Wat je ook hebt gedaan of gaat doen, een hapje en drankje kan er altijd in op één van de sfeervolle terrassen in het centrum van Oisterwijk!

Een zomerbaantje in één van de vele sectoren

Bij JAM willen wij jong talent ondersteunen bij het vinden van werk in een breed scala aan sectoren. Naast de standaard vakantiebaantjes in de horeca of in de supermarkt, willen wij jou juist een kijkje geven in de keuken van de logistieke sector, de productie, administratie en andere branches. Klik hieronder voor meer informatie per sector waarin wij actief zijn:

 

Altijd werk dat bij je past


Bij JAM vinden we het belangrijk dat jij aan de slag gaat bij een functie en bedrijf die helemaal bij je passen. Om die reden staan wij dagelijks in contact met meer dan 1000 bedrijven in regio Zuid-Oost Brabant, waarvan er ook een aantal in regio Oisterwijk zijn gevestigd. Hierdoor kunnen wij vakantiewerk in de meest uiteenlopende sectoren en bij veel verschillende bedrijven aanbieden. Door ons dagelijks contact met deze bedrijven kunnen wij je altijd meer vertellen dan alleen de werkzaamheden. De sfeer binnen het bedrijf, je toekomstige collega’s, je salaris en eventuele doorgroeimogelijkheden zijn natuurlijk net zo belangrijk! Wij garanderen dus altijd een zomerbaantje die aansluit bij jouw wensen en interesses.

Tijdelijk werk in Oisterwijk

Ben je niet per se tijdens de vakanties, maar gedurende een andere periode in het jaar op zoek naar tijdelijk werk? Wij kunnen je ondersteunen bij de zoektocht naar een tijdelijke bijbaan, parttime of fulltime baan in Oisterwijk en omgeving. Hiervoor kun je een kijkje nemen in onze vacature database, maar om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn is het makkelijker om even een gratis account aan te maken. Hierin kan je precies aangeven wanneer je beschikbaar bent, hoeveel je wilt werken en wat voor baan je ambieert. Zo kunnen we samen met jou gaan zoeken naar de perfecte match met een leuk bedrijf in Oisterwijk!

Klaar voor je volgende uitdaging?

Solliciteer dan makkelijk en snel op de vacature die je aanspreekt of maak gratis een profiel aan op onze website. Zo kun jij binnen no-time beginnen met die leuke vakantiejob!

Bekijk alle vakantiebaantjes