Vakantiewerk Oirschot

Ben jij op zoek naar een baan voor in de aankomende vakantieperiode en wil jij het liefste werken in de Kempen? Bij JAM ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar leuk vakantiewerk in Oirschot en omgeving! Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees onderaan deze pagina dan meer informatie of bekijk direct onze openstaande vakantievacatures in Oirschot.

De gaafste zomerbaantjes in Oirschot vind je hier!

Bij JAM zijn wij gedurende het jaar dagelijks bezig met het uitzoeken van het leukste vakantiewerk in Oirschot en omgeving. Hierboven heb je alvast een greep uit openstaande vakantiewerk vacatures in de omgeving van Oirschot kunnen vinden. Heb je op dit moment niets kunnen vinden wat je aanspreekt? Dan is het mogelijk om een gratis profiel aan te maken op onze website en aan te geven waar je precies naar op zoek bent (branche, aantal uren in de week, voor hoe lang je aan de slag wilt, etc.) Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen willen we graag een kennismakingsgesprek met je inplannen om jou wat beter te leren kennen en om jou direct de nieuwste vacatures voor te leggen die aansluiten bij jouw wensen. Zo is een gaaf zomerbaantje dichterbij dan je denkt!

Wat er nog meer te doen is in Oirschot

Oirschot is een gezellig dorp in Noord-Brabant dat nog net onderdeel is van de Kempen. Oirschot staat in de omgeving bekend als een sfeervol dorp, met de markt als middelpunt. Hier zijn verschillende horecagelegenheden te vinden, zoals gezellige lunchrooms, restaurants en barretjes waar je een lekker drankje kunt drinken. Gedurende het jaar worden er verschillende evenementen in Oirschot georganiseerd, zoals Zinderend Oirschot, Winterparadijs en een heus bierfestival. Wil je even tot rust komen, dan is er genoeg mooie natuur in de omgeving te vinden waar je even lekker kunt wandelen en uitwaaien na een drukke week werken!

Een vakantiebaantje in de sector van jouw keuze

Bij JAM vinden wij het belangrijk dat je aan de slag gaat in een sector van jouw keuze. Daarom bieden wij naast de standaard baantjes in bijvoorbeeld de horeca ook vakantiewerk aan in allerlei andere sectoren. Hieronder vind je een greep van sectoren waar jij met jouw zomerbaantje aan de slag kunt gaan:

 

Altijd vakantiewerk dat bij je past

Zoals je hierboven al kon lezen bieden wij vakantiebaantjes aan in allerlei verschillende sectoren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je, naast een lekker salaris, ook ergens aan de slag gaat wat je oprecht interessant vindt. Zo vul je niet alleen je spaarrekening, maar doe je ook relevante werkervaring op wat belangrijk is voor het opbouwen van een goed cv. De reden waarom wij zomerbaantjes in al deze sectoren aan kunnen bieden, is omdat er momenteel meer dan 1000 bedrijven bij ons zijn aangesloten. Veel van deze bedrijven zijn tijdelijk of voor langere termijn op zoek naar jongeren, studenten of starters zoals jij! Zij vinden het echter moeilijk om jullie te kunnen bereiken en wij weten uit ervaring dat jullie het lastig vinden om op deze grote jongens af te stappen. And that’s where we come in! Zo willen wij voor beide partijen een mooie win-win-situatie creëren!

Tijdelijk werk in Oirschot

Ben je niet per se op zoek naar vakantiewerk, maar een andere vorm van een tijdelijke bijbaan, parttime of fulltime werk? Bijvoorbeeld omdat je momenteel een tussenjaar hebt? Ook dan willen wij je graag helpen bij het vinden van een leuke tijdelijke baan. Door een profiel aan te maken op onze website kun je ons laten weten waar je precies naar op zoek bent, tot wanneer je beschikbaar bent en hoeveel je graag zou willen werken. Natuurlijk kun je ook ondertussen door onze openstaande vacatures scrollen om te kijken of er iets tussen zit wat je aanspreekt.

Klaar om aan de slag te gaan?

Klaar om aan het werk te gaan en geld te verdienen? Wij zien jouw sollicitatie of aanmelding graag tegemoet en wij zullen er alles aan doen om jou te helpen bij het vinden van een passende zomerbaan!

Bekijk alle vakantiebaantjes