Vakantiewerk Nijmegen

Bij JAMwerkt zijn wij elke dag bezig om de tofste zomerbaantjes voor jou te vinden. Jij bepaalt in welke sector je wil werken, hoeveel uur je wil werken en zelfs wanneer! Wij gaan vervolgens voor jou aan de slag om te zorgen dat jij in die sector kan gaan werken. Plezier in het werk is voor ons het allerbelangrijkste en daarom weten wij precies wat zich afspeelt in een bedrijf. De vakantiebaantjes die wij aanbieden in Nijmegen zijn altijd flexibel en daardoor kan jij werken wanneer het jou uitkomt, ideaal toch?

Wat Nijmegen nog meer te bieden heeft 


Nijmegen, dé studentenstad en tevens ook de oudste stad van Nederland. Nijmegen staat in de top 5 van de leukste studentensteden van Nederland en daarmee is er voor jongeren altijd genoeg te doen. De trots van de stad is de Stevenstoren en ook door NEC gaan de harten van de Nijmegenaren sneller kloppen. De Vierdaagse hoort natuurlijk ook bij Nijmegen, maar de Vierdaagsefeesten zijn, volgens ons, veel belangrijker om te benoemen. In de stad wordt volop creativiteit gevierd, in deze stad is er namelijk veel aandacht voor muziek en kunst. 

Bepaal zelf in welke sector je wil werken

Bij ons bepaal je zelf in welke sector je wil werken en wij gaan vervolgens voor jou aan de slag om daarin een leuke baan te vinden. Werk jij het liefst de hele dag met je handen? Dan hebben wij werk in de productie of de logistiek. Ben je heel klantvriendelijk en heb je het liefst veel klantencontact? Kijk dan naar onze vacatures in de klantenservice. Wat je ook wilt, er is altijd mogelijkheid om flexibel vakantiewerk te vinden in Nijmegen. Hieronder vind je de sectoren waarin wij actief zijn:

●    Vakantiewerk klantenservice Nijmegen
●    Vakantiewerk productie Nijmegen
●    Vakantiewerk logistiek en magazijn Nijmegen
●    Vakantiewerk administratie Nijmegen
●    En nog veel meer vakantiebaantjes in Nijmegen!


Bij ons vind je het vakantiebaantje dat bij je past!


Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven in de buurt, kunnen wij jou een diverse keuze aan vakantiewerk vacatures aanbieden. Door de bedrijven regelmatig te bezoeken, weten wij precies wat er speelt, hoe de bedrijfssfeer is en hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij een streepje voor hebt op de andere sollicitanten. 

Ook voor een bijbaan ben je bij JAMwerkt aan het juiste adres

Naast vakantiewerk bieden wij ook bijbanen, fulltime banen en parttime banen in Nijmegen aan. Ben je bijvoorbeeld net afgestudeerd of wil je een baantje naast je opleiding? Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag kan gaan in Nijmegen. 

Durf jij de volgende stap te zetten?

Wil jij dus nog wat extra geld verdienen voor je geplande vakantie deze zomer? Meld je dan gratis aan via onze website. Via jouw profiel kan je zelf kijken of er een leuke vakantie vacature voor je tussen zit. Daarnaast gaan wij voor jou op zoek naar een passende zomerbaan in Nijmegen.

Bekijk alle vakantiebaantjes