Vakantiewerk Maastricht

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende vakantiebaan in Maastricht? Hebben we voor je! Wil je zelf de uren bepalen, flexibel werken en dat alles samen met je vrienden? Ga aan de slag in Maastricht!

De gaafste vakantiebaantjes in Maastricht vind je bij JAM!

Onze recruiters bij JAMwerkt zijn elke dag hard bezig om de leukste zomerbaantjes voor jou te vinden. Jij bepaalt zelf de sector waar je in wil werken en welke dagen en uren je beschikbaar bent. Daarna gaan wij voor jou aan de slag om de perfecte match te vinden. Plezier is voor ons de allerbelangrijkste factor op het werk. Doordat we regelmatig op bezoek gaan bij de bedrijven, weten wij precies wat de bedrijfssfeer is. Jij wil in je vakantie ook kunnen genieten, en dat begrijpen wij. Daarom zijn alle vakantiebaantjes die wij aanbieden flexibel, hierdoor kan jij zelf bepalen wanneer je wil werken en wanneer je in de zon wil relaxen.

Wat Maastricht nog meer te bieden heeft 

Maastricht is een van de meest bezochte steden van Nederland en staat bekend om het gezellig centrum en de historische gebouwen. Maastricht is een bruisende studentenstad, aangezien meer dan 10 procent van de bewoners een student is. Hou je van shoppen? Dan is Maastricht dé stad voor jou, van dure boetieks tot vintage winkels, in Maastricht is er genoeg keuze om je nieuwe outfit te scoren. Naast de vele cafés en restaurants staat het hele plein vol met terrasjes, om in de zomer te genieten van een drankje. 'T BASSIN is een populaire hotspot onder de jongeren, het is de binnenhaven van Maastricht, waar je gezellig een bootje kan huren of een drankje kan drinken. Voor jongeren in Maastricht genoeg te doen dus!

Bepaal zelf in welke sector je wil werken

Jij bepaalt bij ons zelf in welke sector je wil werken en wij gaan vervolgens voor jou aan de slag om daarin een leuke baan te vinden. Ben jij sterk en houd je van sjouwen? Dan hebben wij werk in de logistiek. Houd je van rondrijden en muziek luisteren? Word dan bezorger! Wat jij ook wil gaan doen deze vakantie, wij hebben dé flexibele zomerbaan in Maastricht waar jij naar op zoek bent. Hieronder kan je een kijkje nemen in welke sectoren wij actief zijn:

 

Bij ons vind je het vakantiebaantje dat bij je past!

Met meer dan 1500 aangesloten bedrijven in de buurt, kunnen wij jou een diverse keuze aan vakantiewerk vacatures aanbieden. Wij zorgen dat jij een streepje voor hebt op de andere sollicitanten doordat wij regelmatig op bedrijfsbezoek gaan. Hierdoor weten we precies hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet. 

Ook voor een bijbaan ben je bij JAMwerkt aan het juiste adres

Naast vakantiewerk bieden wij ook bijbanen, fulltime banen en parttime banen in Maastricht aan. Ben je bijvoorbeeld net afgestudeerd of wil je een baantje naast je opleiding? Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag kan gaan in Maastricht. 

Durf jij de volgende stap te zetten?

Heb jij nog wat extra geld nodig om dit jaar op vakantie te gaan? Meld je dan gratis aan via onze website. Via jouw profiel kan je zelf kijken of er een leuke vakantie vacature voor je tussen zit. Daarnaast gaan wij voor jou op zoek naar een passende zomerbaan in Maastricht.

Bekijk alle vakantiebaantjes