Vakantiewerk Leidsche Rijn

Lekker bijverdienen tijdens je vakantie? Bekijk alle vakantiewerk vacatures in Leische Rijn hieronder!

JAM fixt jouw vakantiebaan in Leidsche Rijn!

De vakantie is hét moment om lekker veel uurtjes te kunnen maken en veel geld te verdienen. Bij JAM vind je jouw flexibele vakantiebaan en kan je deze week nog aan de slag!

Wat Leidsche Rijn nog meer te bieden heeft


Lekker voor of na je werkdag de stad in duiken, ideaal toch? Leidsche Rijn heeft de grootste foodmarkt van Nederland, dus je kan jezelf de hele dag vermaken met lekker eten en drinken. Daarnaast kent de stad veel leuke winkels, restaurants en terrasjes. Genoeg te doen dus.

Vakantiewerk in de sector van jouw keuze

Bij JAM vinden we snel vakantiewerk in Leidsche Rijn wat bij jou past. We kijken niet naar ervaring of opleiding, maar naar talent en interesses. Tijdens een korte online kennismakingsgesprek leren we je kennen, zo kunnen we aan de hand van jouw voorkeuren een leuke vakantiebaan voor je vinden! Met meer dan 1500 bedrijven in ons netwerk, zit er sowieso iets voor je tussen.

Een vakantiebaan die bij je past

Heb je liever hulp bij je zoektocht? Maak dan een gratis JAM profiel aan. Aan de hand van jouw ingevulde voorkeuren kunnen we gericht voor je op zoek. Zo komt jouw vakantiebaan vanzelf naar je toe.

Tijdelijk werk in Leidsche Rijn


Ben je op zoek naar ander tijdelijk werk in Leidsche Rijn? Bekijk dan al onze vacatures hierboven of maak een gratis JAM profiel aan.

Klaar om aan de slag te gaan?

Ready om lekker geld te verdienen bij een gaaf bedrijf? Solliciteer dan op één van de bovenstaande vacatures of maak een JAM profiel aan en laat onze recruiters met je meezoeken.

Bekijk alle vakantiebaantjes