Vakantiewerk Kaatsheuvel

Heb jij zin om deze vakantie lekker geld te verdienen en samen met leeftijdsgenoten werkervaring op te doen in Kaatsheuvel? Bij JAM regelen we het voor je! Of je nu graag buiten werkt in bijvoorbeeld de tuinbouw, liever met je handen werkt in de productie of liever op kantoor zit in de administratie, wij zorgen dat jij aan de slag kan in de sector van jouw keuze! Hieronder kan je een kijkje nemen in de vakantiewerk vacatures die we aanbieden in Kaatsheuvel!

De nieuwste en leukste vakantiebanen in Kaatsheuvel vind je bij JAM!

Onze regiomanagers staan dagelijks in contact met diverse bedrijven in de buurt van Kaatsheuvel. Dit zijn zowel grote technische bedrijven als bijvoorbeeld kleinere transportbedrijven. Op die manier proberen wij jou altijd te kunnen bieden waar je naar op zoek bent. Want als je vakantiewerk in Kaatsheuvel niet leuk is, kan jij niet met plezier naar je werk toe gaan. Wij zijn een jong team en weten waar jongeren naar op zoek zijn. Zo kan je bij ons precies aangeven wanneer je wel en niet wil werken maar ook in welke sector je zou willen werken. Op die manier kan jij van je vakantie genieten terwijl je ondertussen geld verdient!

Maar ook dit vind je in Kaatsheuvel

Geografisch gezien licht Kaatsheuvel perfect: je hebt er niet de drukte van de stad maar kan er wel alles vinden wat je nodig hebt. Zoek je toch liever de drukte van de stad op? Ook dan sta je na 10 autominuten al in Waalwijk en in een half uurtje in Tilburg! De toeristische trekpleister van Kaatsheuvel is natuurlijk de Efteling, dit prachtige pretpark lig net buiten het dorp waardoor je er als inwoner weinig hinder van ervaart. 

Jouw vakantiewerk, jouw tijd, jouw keuze

Bij JAM snappen we dat jouw interesses breder zijn dan alleen de supermarkt of horeca. Dit is zelfs één van de redenen waarom we zijn opgericht! Je kan daarom bij ons zelf aangeven in welke sector je wil gaan werken. Wij zijn namelijk van mening dat je alleen dan écht met plezier naar je vakantiebaan kan gaan. Hieronder vind je de sectoren waarin wij vakantiewerk in Kaatsheuvel aanbieden:

 

Altijd vakantiewerk dat bij je past

Onze regiomanagers, recruiters en accountmanagers zijn zes dagen in de week druk in de weer om geschikt werk voor de ingeschreven jongeren te zoeken. Zo staan ze iedere dag bij verschillende bedrijven op de werkvloer om te kijken hoe het er aan toe gaat. Als je je inschrijft en je interesses aangeeft, kunnen zij kijken wat voor (bij)baantje goed bij je past. Zij kennen tientallen bedrijven bij jou in de regio waardoor ze je meer informatie kunnen geven over de werksfeer, de werkzaamheden en natuurlijk het salaris. Als ze samen met jou een geschikt bedrijf hebben gevonden, helpen ze je om de sollicitatieprocedure zo goed mogelijk door te komen. Zo heb jij al een stapje voor op de andere sollicitanten!

Op zoek naar een tijdelijke bijbaan in Kaatsheuvel?

Ook dan ben je bij JAM aan het juiste adres! Als jij niet alleen in de vakanties wil werken maar ook bijvoorbeeld in de weekenden dan kunnen wij je helpen aan een tijdelijke bijbaan in Kaatsheuvel die je kan combineren met school. Zo kan jij zelf aangeven hoe veel je wil werken in de vakanties en kan je hier als de vakantie voorbij is gewoon blijven werken in je vrije uren. Ook als je bijvoorbeeld een tussenjaar of een aantal maanden geen school hebt, kunnen wij je voorzijn van een tijdelijke fulltime functie in Kaatsheuvel. Op die manier bouw jij aan je CV en doe je relevante werkervaring op terwijl je lekker geld verdiend!

Durf jij de volgende stap te zetten?

Dus, heb jij zin om deze vakantieperiode lekker geld te verdienen met vrienden in een sector van jouw keuze? Meld je dan direct gratis aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om jou te voorzien van je droombaan in Kaatsheuvel!

Bekijk alle vakantiebaantjes