Vakantiewerk Houten

Vakantie! Tijd om maximaal te genieten én geld te verdienen om leuke dingen te doen. Ben jij op zoek naar een leuke manier om lekker veel geld te verdienen? Bekijk dan hieronder de vakantiebanen in Houten!

JAM fixt jouw vakantiebaan in Houten!

Eindelijk, vakantie! Tijd om veel leuke dingen te doen en zoveel mogelijk te genieten. Maar, om die leuke dingen te doen moet je natuurlijk ook geld hebben. Gelukkig fixt JAM jouw zomerbaantje, zodat jij geld kan verdienen voor je strandvakantie, festival of weekendje weg. Je geeft aan ons door waar je naar op zoek bent en wij vinden voor jou de beste match!

Wat Houten nog meer te bieden heeft


Werken in een leuke stad is natuurlijk ideaal. Voor of na je werkdag even de stad in om wat te drinken, te shoppen of op stap te gaan. Houten ligt super dicht bij Utrecht en is makkelijk te bereiken. In Utrecht heb je eindeloos veel keuze aan restaurants, uitgaansgelegenheden en winkels, mocht je na je werkdag dus de stad in willen duiken, kan dat altijd in Utrecht. Maar Houten heeft zelf ook genoeg te doen! Van escaperooms, tot gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden. 

Vakantiewerk in de sector van jouw keuze

JAM helpt je bij het vinden van je ideale vakantiebaan. Jij geeft aan waar je naar op zoek bent, hoeveel je wil verdienen, hoeveel uur je wil werken en in welke sector. Onze recruiters gaan vervolgens hard aan de slag om de beste match te vinden. Bijvoorbeeld een baan in de logistiek, administratie, productie of klantenservice

Een vakantiebaan die bij je past

Door een JAM profiel aan te maken, kunnen onze recruiters op basis van jouw voorkeuren met je mee zoeken. Jij vult in jouw profiel al je voorkeuren in en wij plannen vervolgens een kort kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek kletsen we over je vakantieplannen, je hobby’s, waar je naar op zoek bent etc. Zo weten wij precies waar je naar op zoek bent en kunnen we gericht voor je aan de slag.

Tijdelijk werk in Houten


Toch op zoek naar ander tijdelijk werk? Bij JAM hebben we genoeg baantjes voor bijvoorbeeld tijdens je tussenjaar of tijdens een paar weekjes vrij. Wat je ook zoekt, JAM vindt voor jou een passend baantje in Houten!

Klaar om aan de slag te gaan?

Extra geld verdienen om deze zomer op vakantie te gaan? JAM helpt je graag verder! Bekijk hierboven alle vakantiewerk vacatures in Houten of maak binnen 2 minuten een JAM profiel aan, zodat wij je kunnen helpen zoeken!

Bekijk alle vakantiebaantjes