Vakantiewerk Hilvarenbeek

Ben je vrij van school en op zoek naar vakantiewerk in Hilvarenbeek? Dan kun je bij JAM terecht! Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke baan voor in de vakantie, bij jou in de buurt. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures of meld je aan en zie wat wij voor jou kunnen betekenen!

De leukste vakantiebaantjes vind je hier!

Wij begrijpen dat je in de vakantie graag wat extra wilt verdienen. Zo kun je geld sparen en de gezellige avondjes uit met je vrienden bekostigen. Wij van JAM helpen je graag bij het vinden van een passende vakantiebaan bij jou in de buurt. Als uitzendbureau voor jongeren houden wij ons dagelijks bezig met het verzamelen van de beste vacatures. We zorgen er dan ook voor dat er een groot aanbod online staat. Door het contact met aangesloten bedrijven goed te onderhouden, weten wij precies wanneer zij drukke periodes ervaren en wanneer zij extra handen kunnen gebruiken. In de vakantieperiodes hebben wij dan ook vaak extra veel opdrachten. Wanneer je via JAM aan de slag gaat, zorgen wij ervoor dat je terecht kunt bij een bedrijf bij jou in de buurt, zodat je niet ver van huis hoeft om te gaan werken. Daarnaast werk je meestal met leeftijdsgenoten en is het mogelijk om samen met je vrienden aan het werk te gaan. Bekijk onze vacatures voor vakantiewerk in Hilvarenbeek hierboven.

Dit heeft Hilvarenbeek nog meer te bieden

De in Brabant gelegen plaats Hilvarenbeek beschikt over een sfeervol centrum met als middelpunt het Vrijthof. Hier vind je gezellige terrasjes en restaurants. Voor dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het nabijgelegen winkelcentrum Hilverhof. Daarnaast staat Hilvarenbeek bekend om safaripark de Beekse Bergen. Tijdens een bezoekje aan de Beekse Bergen bekijk je de mooiste dieren. Je kunt er met je auto door het safaripark rijden om wilde dieren als leeuwen en giraffen te spotten. Als je wat langer wilt blijven dan kun je er ook slapen in het naast gelegen vakantiepark. Met de auto ben je vanuit Hilvarenbeek binnen enkele minuten in Tilburg. Ook zijn Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch makkelijk bereikbaar.  

Een vakantiebaan in de sector van jouw keuze

Via JAM heb je keuze uit vakantiebanen in diverse sectoren. Je kunt dus kiezen wat jij graag voor werk wilt gaan doen in je vakantie. Is de horeca helemaal iets voor jou of werk je liever in de logistiek? Bekijk hieronder alle mogelijkheden:

 

Via JAM vind je werk dat bij je past

Het is belangrijk dat je plezier haalt uit je werk en dus een baan zoekt die bij je past. Naast dat je kunt kiezen uit diverse sectoren kun je bij ons ook aangeven wanneer je beschikbaar bent. Ben je heel de zomer beschikbaar of ga je zelf nog op vakantie? Je kunt niet alleen in de zomer bij ons terecht voor een vakantiebaan, maar ook in de mei-, herfst- en kerstvakantie kom je via JAM aan het werk. Bekijk onze vacatures of meld je aan via ons online platform. Hierop kun je aangeven wat je precies voor werk zoekt en wanner je beschikbaar bent. Wij bekijken de mogelijkheden en nemen contact met je op om deze te bespreken. Voordat je het weet heb je passend werk gevonden!

Ook voor een tijdelijke baan

Ben je tijdelijk beschikbaar, maar niet perse in de vakanties? Geen probleem! Wij kunnen je ook helpen bij het vinden van een tijdelijke baan in een andere periode. Denk hierbij aan een tijdelijke of vaste bijbaan, parttime of fulltime werk voor in een tussenjaar. Doordat er meer dan 1000 bedrijven bij ons zijn aangesloten hebben wij een groot aanbod aan vacatures en is er dus voor elke periode wel een leuke baan voor je!

Klaar voor de start?

Schrijf je in via onze website en je hebt binnen no-time vakantiewerk gevonden!

Bekijk alle vakantiebaantjes