Vakantiewerk Helmond

Welkom, leuk dat je onze website bezoekt! Wij zijn JAM en we kunnen je helpen bij je zoektocht naar vakantiewerk in Helmond. Bekijk direct hieronder onze openstaande vacatures in Helmond en wie weet sta jij binnen no-time te werken in Helmond. Wil je meer informatie over hoe wij te werk gaan en jou kunnen helpen? Scrol dan helemaal naar beneden voor meer informatie.

Hier vind je de leukste zomerbaantjes in Helmond!

Bij JAM zijn we dagelijks op zoek naar de leukste vakantiebanen in Helmond. Wij staan in contact met meer dan 1000 bedrijven en kunnen jou daarom erg diverse zomerbaantjes aanbieden. We vinden het belangrijk dat jij met een goed gevoel naar je werk kan gaan en daarom zijn we op de hoogte van de werksfeer en de werkzaamheden binnen een bedrijf. Als jij aangeeft wat je leuk vindt, zorgen wij ervoor dat we je koppelen aan een bedrijf dat bij je past. Of het nu gaat om een zomerbaan, vakantiebaan in de kerst- of meivakantie, wij kunnen je voorstellen bij de leukste bedrijven! Werken in Helmond was nog nooit zo makkelijk!

Helmond biedt meer dan alleen een vakantiebaantje


Helmond is een stad met een gunstige ligging tussen de bossen en weide in. Met ruim 90.000 inwoners is Helmond de vijfde grootste stad van Noord-Brabant. De laatste jaren is Helmond flink gegroeid, eerst hebben ze de wijk ‘Dierdonk’ gebouwd, vervolgens Boscontodo in het centrum. In Helmond vind je behalve leuke winkeltjes en restaurants ook een treinstation dat perfect in verbinding staat met Eindhoven Centraal: binnen 10 minuutjes sta je in hartje Eindhoven. In Helmond is altijd wel wat te beleven, jaarlijks worden er verschillende evenementen georganiseerd en iedere zaterdag is er een weekmarkt.

Bij JAM kies je zelf in welke sector je aan de slag wil gaan

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij met plezier naar je werk gaat, kan je bij ons zelf aangeven in welke sector je aan de slag zou willen gaan. Of je nu vakantiewerk in de horeca in Helmond zoekt of liever in de catering in Helmond werkt, wij bieden je de zomerbaan die bij je past. Voor de personen onder ons die liever met hun handen werken hebben we ook vakantiewerk in de logistiek of productie in Helmond. Hieronder vind je alle sectoren waarin wij vakantiebanen in Helmond aanbieden:

 

Wij vinden altijd een vakantiebaan die bij je past


Het is jouw vakantie, dus wij vinden dat je zelf mag bepalen hoe veel je wilt werken in je vakantie. Door ons grote netwerk met meer dan duizend bedrijven is er altijd wel een match te vinden tussen wat jij wil en wat een bedrijf wil. Daarnaast hebben wij kennis van het bedrijf en weten wij hoe de sollicitatieprocedure in een bedrijf verloopt. Als wij je voorstellen bij een bedrijf bereiden we je eerst voor, waardoor je al een voorsprong hebt op de andere sollicitanten. Voor het leukste vakantiewerk in Helmond ben je bij JAM dus aan het juiste adres en sta jij binnen de kortste keren al te werken in Helmond!

Wij bieden meer dan alleen vakantiebaantjes in Helmond

Ook voor de mensen die op zoek zijn naar tijdelijk werk heeft JAM een groot aanbod aan vacatures open staan. Heb jij bijvoorbeeld een tussenjaar of ben je gewoon voor een paar weken op zoek naar een leuke bijbaan, parttime of fulltime baan in Helmond? Wij kunnen je zoektocht makkelijker maken. De diversiteit in vacatures is groot en daarom vind jij altijd de tijdelijke baan in Helmond die bij je past!

Durf jij de volgende uitdaging aan?

Maak dan een gratis profiel aan op onze website! Vervolgens heb jij toegang tot de vacatures die wij aanbieden en kan je zelf dus al een kijkje nemen of er iets voor jou bij zit. Daarnaast zullen onze recruiters contact met je opnemen om te kijken wat jij wil en wat voor bedrijf bij jou past. Met hun kennis gaan ze voor jou op zoek naar een passende zomerbaan in Helmond!

Bekijk alle vakantiebaantjes