Vakantiewerk Goirle

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan in Goirle? Wij hebben hieronder het leukste vakantiewerk in Goirle en omgeving voor jou op een rijtje gezet. Van parttime tot fulltime, van technische vacatures tot administratieve vacatures, bij JAM vind je altijd een zomerbaantje dat echt bij jou past en kun jij lekker snel gaan werken in Goirle!

De leukste zomerbaantjes in Goirle

Vakanties zijn natuurlijk de perfecte tijd om even uit te rusten na een drukke periode, maar ook om lekker je bankrekening te vullen door middel van een leuke vakantiebaan. Wat je wensen, interesses en beschikbaarheid ook zijn, wij helpen jou graag bij het vinden van een baan bij jou in de buurt. Momenteel staan wij in contact met meer dan 1000 bedrijven in de regio Zuid-Oost Brabant, waarvan er ook een aantal gevestigd zijn in Goirle. In bepaalde periodes, zoals de vakanties, zijn zij op zoek naar extra versterking van hun team. Een mooie kans voor jou dus om daarop in te springen en tijdens de vakanties lekker te gaan werken in Goirle!

Meer informatie over Goirle


Goirle is een plaatsje in Noord-Brabant, slechts een paar kilometer ten zuiden van Tilburg. Het plan was om het dorp in 1997 aan Tilburg toe te voegen. Er kwam echter zoveel protest vanuit het dorp dat het uiteindelijk samen met het naastgelegen Riel haar eigen gemeente is gestart. In de loop der jaren zijn toch veel van de inwoners richting Tilburg gegaan om daar te werken, wat Goirle tot een echt forensendorp maakt. Goirle is een gezellig en actief dorp, met verschillende voetbal-, volleybal- en hockeyverenigingen. Daarnaast kun je in het centrum altijd terecht voor een lekker hapje en en drankje! Wist je dat in Goirle de oudste lokale omroep is gevestigd? Deze wordt vandaag de dag nog steeds gebruikt!

Aan de slag in één van de vele sectoren

Door de grote diversiteit aan bedrijven die bij ons zijn aangesloten, kunnen wij je ook een breed scala aan sectoren aanbieden. Zo kun je tijdens je vakantie aan de slag gaan in de techniek of productie, maar ook in de administratie of klantenservice. Misschien wil je lekker buiten werken en zoek je een baan in de horeca of tijdens evenementen? Bekijk hieronder een lijstje van de mogelijkheden wat betreft werken in Goirle:

 

Altijd werk dat aansluit bij jouw beschikbaarheid, interesses en wensen

Bij JAM vinden we het belangrijk dat jouw vakantiebaan een relevante toevoeging is aan je cv. Daarom plannen we altijd een afspraak met je in om je beter te leren kennen, wat je interesses zijn, wat je later wilt gaan doen, etc. Op basis van jouw wensen kunnen wij je vervolgens voorstellen aan verschillende bedrijven bij jou in de buurt. Omdat wij elke dag in contact staan met deze bedrijven, kunnen wij je altijd meer vertellen dan alleen de inhoud van de functie. Zo kunnen wij je ook meer vertellen over het team, de sfeer binnen het bedrijf, alle extra’tjes en eventuele doorgroeimogelijkheden. Op die manier helpen wij jou aan vakantiewerk dat écht bij jou past!

Tijdelijke banen in Goirle

Ook voor andere soorten tijdelijk werk zit je bij ons goed. Heb je bijvoorbeeld momenteel een tussenjaar? Of ben je om een andere reden op zoek naar een tijdelijke bijbaan, parttime of fulltime baan bij jou in de buurt? Door een gratis profiel aan te maken op onze website kun je ons laten weten voor hoe lang je ongeveer beschikbaar bent en wat voor werk je graag zou willen doen. Zo kunnen wij je voorstellen bij verschillende bedrijven en kun jij binnenkort bij die passende tijdelijke baan!

Binnen no-time aan de slag!

Heb je nog vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Ben je benieuwd wat wij voor jou persoonlijk kunnen betekenen? Maak dan vrijblijvend een account aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen!

Bekijk alle vakantiebaantjes