Vakantiewerk Gemert

Staat de vakantieperiode voor de deur, maar ben jij nog niet in het bezit van leuk vakantiewerk? Geen zorgen! Wij hebben binnen no-time een leuke baan voor je geregeld! Laat je ons weten waar je precies naar op zoek bent, door een account aan te maken en je voorkeuren en wensen in te vullen? Dan gaan wij direct voor jou aan de slag om een vakantiebaan te zoeken die hierop aansluit! Liever de touwtjes in eigen handen houden? Bekijk dan onderstaande vakantievacatures in Gemert en omgeving. We zien je sollicitatie graag verschijnen :)

Jouw volgende vakantiebaan in Gemert

Bij JAM staan wij gedurende het hele jaar in contact met allerlei verschillende bedrijven bij jou in de buurt. Omdat veel bedrijven het tijdens de vakanties extra druk krijgen, zijn zij voor deze periodes vaak op zoek naar tijdelijke versterking van hun team. Een mooie gelegenheid voor jou dus om werkervaring op te doen in verschillende branches die jou leuk lijken! En wie weet… Als je goed je best doet en die klik is er, houd je er misschien nog een leuke bijbaan aan over!

Gemert tijdens de vakantieperiode

Naast een leuke vakantiebaan in Gemert, is er natuurlijk veel meer te beleven in de vakantieperiode. Zo worden er altijd diverse activiteiten en evenementen georganiseerd, waardoor jij geen weekend stil hoeft te zitten. Houd je er juist wel van om lekker de rust op te zoeken? Trek er dan op uit in de prachtige natuur rondom Gemert. Leuk om eens lekker ergens te picknicken of van dorp naar dorp te rijden en terrasjes te pikken.

Vakantiewerk in diverse branches

Weet jij nog niet zo goed wat je leuk vindt of weet je het juist al heel goed? Bij JAM is het mogelijk om werkervaring op te doen in verschillende sectoren of juist vast ergens aan de slag te gaan in een sector die jij leuk vindt! Ben je benieuwd in welke branches wij gespecialiseerd zijn? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden en klik voor meer informatie!

 

Onze werkwijze

Zodra wij jouw sollicitatie of aanmelding hebben ontvangen, nemen we altijd even telefonisch contact met je op. Voorzien wij een match tussen jou en een mogelijke vakantiebaan, dan willen we graag een kennismakingsgesprek met je inplannen. Woon je ver weg? Dan doen we dit lekker via Skype. Woon je dicht bij ons kantoor, dan ben je van harte welkom voor een kopje koffie of glas fris. In beide gevallen willen we jou wat beter leren kennen en leggen we je uit hoe wij voor jou te werk gaan. Ook kunnen wij je wellicht al enkele vacatures voorleggen en samen kijken wat je graag zou willen doen. Wie weet heb jij de week erna al een sollicitatiegesprek in je agenda staan!

Ander tijdelijk werk in Gemert

Ben je gedurende een andere periode op zoek naar tijdelijk werk? Ook dan ben je bij JAM aan het juiste adres. Wij krijgen gedurende het hele jaar voldoende tijdelijke opdrachten en projecten van bedrijven binnen die misschien wel eens goed bij jouw profiel en wensen aansluiten. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is even een account aanmaken op onze website, zodat we weten hoe we contact met je op kunnen nemen mocht er zo’n opdracht binnen komen. Dan ben jij uiteraard de eerste die we benaderen zodat jouw kans op deze baan een stuk groter is dan de rest!

Snel aan de slag!

Wij houden er niet van om te treuzelen, dus zodra jij hebt gesolliciteerd of een profiel hebt aangemaakt, laten wij zo snel mogelijk weten of we iets voor je kunnen betekenen. In veel gevallen ben je misschien al wel binnen een week aan het werk! Zo kan jij op tijd beginnen met geld verdienen en hoef je niet onnodig lang thuis te zitten! Tot ziens :)

 

Bekijk alle vakantiebaantjes