Vakantiewerk Eindhoven

Vind jij het lekker om wat bij te verdienen tijdens je vakanties? Dan ben je bij JAMwerkt aan het goede adres! Hieronder kun je diverse vakantiewerk vacatures gemeente Eindhoven vinden en kun je dus snel gaan werken in Eindhoven. Zit er momenteel niets bij wat je interesseert of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden op het gebied van vakantiewerk in Eindhoven? Scrol dan verder naar onderen voor meer informatie of maak vrijblijvend een profiel aan en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures.

De leukste vakantiebaantjes in Eindhoven vind je bij JAM!

Bij JAMwerkt zijn we dagelijks bezig met het bezoeken van bedrijven om zo de leukste zomerbaantjes in Eindhoven voor jou te selecteren. Jij kan zelf je voorkeur voor een bepaalde sector aan ons doorgeven. Wij doen vervolgens onze uiterste best om ervoor te zorgen dat je in die sector aan het werk kan. We vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en daarom zijn wij uitstekend op de hoogte van wat er zich afspeelt in een bedrijf. Een ander voordeel is dat je zelf je beschikbaarheid op kan geven. Ga je bijvoorbeeld een paar dagen weg in je vakantie, dan is dat geen probleem. De vakantiebaantjes in Eindhoven die wij aanbieden zijn gericht op flexibele tijden waardoor jij kan werken wanneer het jou uit komt! Werken in Eindhoven was nog nooit zo makkelijk en leuk!

Ook dit vind je in Eindhoven

Designhoofdstad Eindhoven barst van de energie en is een erg levendige stad. De stad wordt wereldwijd gezien als kartrekker op het gebied van technische innovatie. De internationaal erkende TU is dan ook een bron van inspiratie voor veel bedrijven rondom Eindhoven. Maar ook multinationals als ASML en Philips hebben niet voor niets Eindhoven gekozen als vestigingsplaats voor hun hoofdkantoor. In het centrum vind je allerlei gezellige cafés en restaurants. Wie iets verder kijkt ziet echter dat ook Strijp-S dagelijks bruist van de energie. De jaarlijkse evenementen als Eindhoven GLOW en Dutch Design Week trekken jaarlijks duizenden bezoekers naar de Lichtstad.

Bepaal zelf in welke sector je wil werken

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij met een goed gevoel naar je werk gaat, kan je bij ons zelf bepalen in welke sector je wilt werken. Vind je het leuk om met eten en mensen te werken? Dan bieden we je vakantiewerk in de horeca in Eindhoven of vakantiewerk in de catering in Eindhoven aan. Werk je liever met je handen? Ook dan hebben we verschillende toffe vacatures, bijvoorbeeld voor vakantiewerk in de productie in Eindhoven, vakantiewerk in de logistiek in Eindhoven of vakantiewerk op evenementen in Eindhoven. Wat je ook wilt, er is altijd een mogelijkheid om te werken in Eindhoven. Hieronder vind je de sectoren waarin wij actief zijn:

 

Wij bieden je het vakantiebaantje dat bij je past!

Bij JAMwerkt zijn we al jaren lang op zoek naar de tofste zomerbaantjes in regio Eindhoven. Wij hebben ondertussen een netwerk gecreëerd van meer dan 1.000 aangesloten bedrijven, waardoor we jou een divers aanbod aan vacatures kunnen bieden. Bovendien zorgen wij er voor dat we de aangesloten bedrijven regelmatig bezoeken. Zo weten wij precies hoe de bedrijfssfeer is, wat voor personeel de bedrijven nodig hebben en hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet. Met deze kennis kunnen we je vooruit helpen bij je sollicitatie, zodat jij een streepje voor hebt op de andere sollicitanten.

Ook voor tijdelijk werk ben je bij JAMwerkt aan het juiste adres

Buiten de vakanties om bieden wij ook verschillende tijdelijke bijbanen, parttime en fulltime banen in Eindhoven aan. Heb jij bijvoorbeeld een tussenjaar of ben je gewoon een paar weken vrij voordat je naar school kan gaan? Wij kunnen je deze tijdelijke baan in Eindhoven bezorgen. Ongeacht of het nu gaat om een paar weken, een paar maanden of een heel jaar, wij zorgen dat jij aan de slag kan in Eindhoven bij de sector van jouw keuze!

Durf jij de volgende stap te zetten?

Heb jij zin om werkervaring op te doen, lekker bezig te zijn met collega’s en wat bij te verdienen? Maak dan volledig gratis een profiel aan op onze website! Zodra je deze hebt aangemaakt kan je zelf kijken of er een vacature tussen zit die je leuk lijkt. Daarnaast gaan wij ook voor je op zoek naar een passend vakantiebaantje in Eindhoven!

Bekijk alle vakantiebaantjes