Vakantiewerk Eersel

Woon je in Eersel en ben je op zoek naar vakantiewerk? Dan kan JAM je helpen bij het vinden van een vakantiebaantje bij jou in de buurt! Hieronder vind je een greep uit onze openstaande vacatures. Helemaal onderaan deze pagina vind je meer informatie over JAM.

De leukste vakantiebaantjes vind je bij JAM!

Bij JAM zorgen we ervoor dat jij kunt werken in de Kempen. Als uitzendbureau voor jong talent houden we ons dagelijks bezig met het vinden van de nieuwste vacatures van bedrijven bij jou in de buurt. Doordat wij voor jou al het vooronderzoek al gedaan hebben, kunnen we je alles vertellen over de job. Hierbij kun je denken aan de werkzaamheden, het bedrijf en de werksfeer, het salaris en meer. Via JAM werk je vaak samen met leeftijdsgenoten en verdien je altijd boven het minimumloon. Mooi meegenomen dus! Neem een kijkje tussen onze openstaande vakantiewerk vacatures in Eersel en solliciteer direct. Nog vragen? Stuur ons dan gemakkelijk een Whatsapp berichtje!

Wat Eersel nog meer te bieden heeft

Eersel is een dorp vlakbij Eindhoven, gelegen in regio De Kempen. Op de sfeervolle markt in het centrum kun je genieten van een kopje koffie, een lekkere lunch of een uitgebreid diner. Aan de markt zijn namelijk diverse restaurants, cafés en een heerlijke ijssalon gevestigd. In de zomer kun je de zon opzoeken aan het E3-strand: leuk voor jong en oud. Jaarlijks worden daar ook verschillende festivals georganiseerd.

Vakantiewerk in de sector van jouw keuze

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Daarom is het van belang dat je een baantje kiest in de juiste sector. Via JAM kun je bij diverse bedrijven aan de slag, waardoor je kunt kiezen wat je leuk lijkt. Hieronder een aantal voorbeelden voor vakantiewerk in Eersel.

 

Altijd werk dat bij je past

Bij ons kun je niet alleen aangeven in welke sector je aan de slag zou willen, maar ook wanneer je precies beschikbaar bent. Ga je bijvoorbeeld niet op vakantie, waardoor je heel de zomer beschikbaar bent? Of werk je liever alleen in de weekenden tijdens de herfstvakantie? In elk seizoen zijn er weer andere bedrijven op zoek naar extra personeel waardoor er verschillende mogelijkheden zijn. Door je aan te melden op onze website maak je een eigen JAM-profiel aan. Hierdoor zien wij dat je op zoek bent naar werk en wat je precies wilt gaan doen. Aan de hand daarvan zetten wij een aantal opties op een rijtje. Deze opties leggen we jou voor, zodat je aan kunt geven wat het beste bij je past. Dit doen wij vaak tijdens een kennismakingsgesprek waarin je ook gelijk je eventuele vragen kunt stellen aan ons. Zit er een vakantiebaantje tussen die perfect aansluit? Dan stellen we je voor bij het bedrijf en voordat je het weet is alles geregeld.

Ook voor een tijdelijke baan kun je bij ons terecht

Gestopt met je opleiding en op zoek naar een parttime of fulltime baan voor in een tussenjaar? Of op zoek naar een tijdelijke baan doordat je bijvoorbeeld nog gaat reizen of misschien wel verhuizen? Geen probleem! Ook dan ben je bij JAM aan het juist adres. Doordat wij het contact met onze opdrachtgevers goed onderhouden weten wij precies wanneer zij extra handen kunnen gebruiken. Dit kan ook wel eens een opdracht van een aantal maanden zijn, waardoor het tijdens een tussenperiode ingevuld kan worden. Op die manier kun je de tijd overbruggen, werkervaring opdoen en geld verdienen!

Klaar om aan de slag te gaan?

Bekijk onze openstaande vacatures, solliciteer direct of kijk nog even rond en meld je aan via onze website. Binnen no-time heb je een passend baantje gevonden!

Bekijk alle vakantiebaantjes