Vakantiewerk Drunen

Zie jij het zitten om samen met vrienden te werken en lekker geld te verdienen in je vakantie? Het vinden van een vakantiebaan in Drunen is nog nooit zo makkelijk geweest! Hieronder vind je alle openstaande vakantiebaan vacatures in Drunen:

Bij JAM helpen we je aan de perfecte vakantiebaan in Drunen

Of je het nu lekker vind om vijf of zes dagen in de week te werken of ook van je vakantie wil genieten en maar één of twee dagen wil gaan werken, wij kunnen je hierbij helpen. Al sinds 2012 zijn wij bezig om jongeren, studenten en starters te helpen aan een succesvolle start op de arbeidsmarkt. Door de jaren heen hebben we een gigantisch netwerk opgebouwd van meer dan 1.000 bedrijven die allemaal op zoek zijn naar jong talent als jij! Omdat wij alleen maar jongeren uitzenden weten we wat zij belangrijk vinden. Zo kan je bij ons helemaal zelf aangeven wanneer je wil werken en in welke sectoren je wil werken. Want als jij met een goed gevoel naar je zomerbaantje in Drunen kan gaan, hebben wij ons werk goed gedaan!

Wat er nog meer te beleven valt in Drunen

Drunen is met een kleine 20.000 inwoners een rustig dorp op korte afstand van Den Bosch en Waalwijk. Zo sta je met de auto al in een kwartiertje in hartje Den Bosch en nog sneller in Waalwijk. Voor het winkelaanbod hoef je Drunen echter niet over te slaan. Als bezoeker zal je je al snel thuis voelen in het gastvrije centrum en omdat het niet zo groot is kan je alles wat je zoekt gewoon op loopafstand halen. Het dorp heeft een eigen ‘speciaalbierfestival’ waar de nieuwste biertjes van de lokale brouwerijen te bewonderen zijn. Met de Loonse en de Drunense Duinen heeft ook aan de natuurliefhebbers genoeg te bieden.

Bij JAM bepaal je zelf in welke sector je gaat werken

Doordat wij iedere nieuwe samenwerkingen aan gaan met diverse bedrijven kunnen wij een grote diversiteit aan vacatures aanbieden. Voor jou is dit een groot voordeel omdat je daardoor zelf aan kan geven in welke sector je aan de slag wil. Zo kan je bijvoorbeeld lekker met je handen gaan werken in de techniek of productie. Maar we hebben ook openstaande vacatures in de administratie, klantenservice of horeca. Hieronder zie je in welke sectoren we vakantiebanen in Drunen aanbieden:

 

Werk, op maat gemaakt voor jou

Een leuke vakantiebaan is belangrijker dan je denkt. Je zal hier meer gaan werken omdat je een lange periode vrij bent. Als je hier iedere dag met flinke tegenzin naar toe moet, zal je vakantie er echt niet leuker van worden. Je kan bij ons daarom precies aangeven hoe veel je wil werken en in welke sector je aan de slag wil. Je doet dan niet alleen relevante werkervaring op, maar bent ook bezig met iets dat je interesseert. Onze regiomanagers staan dagelijks in contact met de aangesloten bedrijven en kunnen je daarom precies vertellen wat de werkzaamheden zijn, hoe de werksfeer er uit ziet en hoe veel je gaat verdienen. Als zij denken dat jij goed bij een bedrijf past, zullen ze je hier voorstellen. Is er een klik van twee kanten? Dan is de kans groot dat jij het perfecte zomerbaantje in Drunen hebt gevonden!

Ook voor een tijdelijke bijbaan kan je bij ons terecht

Heb jij een tussenjaar of heb je het gewoon even rustig met school? Ook dan ben je bij JAMwerkt aan het juiste adres! Door je beschikbaarheid en interesses op te geven gaan wij op zoek naar een bedrijf dat bij jou past. Er zijn verschillende bedrijven die juist in bepaalde periodes wel een helpende hand kunnen gebruiken. Zij kunnen jou een mooie tijdelijke bijbaan in Drunen aanbieden.

Ga ervoor!

Dus, ben jij op zoek naar een bijbaan in Drunen waarin je zelf bepaalt wanneer je wil werken en wat voor werkzaamheden je verricht? Meld je dan hier aan en misschien sta jij volgende week al op de werkvloer!

Bekijk alle vakantiebaantjes