Vakantiewerk Dongen

Heb jij binnenkort vakantie en ben je nog op zoek naar het ideale vakantiewerk in Dongen? Zoek dan niet verder, wij gaan je helpen! Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd van meer dan 1.000 bedrijven en kunnen je daarom altijd plaatsen bij een bedrijf dat bij je past. Bekijk hieronder maar eens de vakantiewerkvacatures in Dongen die momenteel open staan:

JAM regelt het leukste vakantiebaantje in Dongen voor je!

Vind jij het leuk om naast op het strand liggen, op vakantie gaan en festivals bezoeken ook je handen uit de mouwen te steken en flink geld te verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij van JAMwerkt zijn al sinds 2012 bezig om jongeren, studenten en starters te helpen bij het vinden van hun droom (vakantie)baan. Wij zijn pas tevreden als jij met een goed gevoel naar je werk kan gaan en daarom doen we er alles aan om je wensen zo goed mogelijk te matchen met een bedrijf. Zo werk je bij ons met leeftijdsgenoten, ligt je salaris altijd boven het minimumloon en kan je helemaal zelf invullen wanneer je wilt werken. De vacatures die wij aanbieden zijn gericht op jongeren, waardoor je nooit een bepaald aantal jaar ervaring hoeft te hebben om te kunnen solliciteren.

Dongen: een dorp met veel mogelijkheden

Op 30 minuten rijden van Tilburg en Breda vind je het rustige plaatsje Dongen. Het dorp is vernoemd naar de rivier de Donge die door het dorp heen loopt. Met een kleine 10.000 inwoners is Dongen de grootste plaats in de gemeente Dongen. Met Klein-Dongen, Dongense Vaart, ’s Gravenmoerse Vaart en ’s Gravenmoer telt Dongen een kleine 26.000 inwoners. Behalve dat je in een half uur in twee grote Brabantse steden staat, zijn er ook verschillende pretparken als Safaripark Beekse Bergen en De Efteling op fietsbare afstand van het dorp.

Bij JAM kies je zelf in welke sector je aan de slag gaat

Wij zijn van mening dat wij ons werk pas goed doen, als alle jongeren, studenten en starters die via ons werken met plezier naar hun werk gaan. Zelf bepalen wanneer je werkt en in welke sector je werkt zijn hierin belangrijke elementen. Zo kan je tijdens je vakantiewerk in Dongen ervaring op doen in de sector van je studie. Of juist ervaring opdoen in verschillende sectoren om zo te kijken wat je leuk vindt. Dit kan je uiteraard helpen bij je studiekeuze. Alles is mogelijk, zonder dat je ergens aan vast zit! Hieronder vind je alle sectoren waarin wij zomerbaantjes in Dongen aanbieden:

 

Je ideale vakantiebaan binnen handbereik

Doordat onze regiomanagers dagelijks bij bedrijven op de stoep staan zijn zij goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de vacatures. Zo worden zij als eerste op de hoogte gebracht als er een nieuwe bijbaan vacatures in Dongen vrij komt. Bovendien kunnen ze je tot in detail informeren over zaken als werkzaamheden, werksfeer en salaris. Als ze zien dat ze een match kunnen maken tussen jou en een bedrijf, helpen ze je de sollicitatieprocedure door. Op die manier heb jij een grote voorsprong op de andere sollicitanten.

Ook voor een tijdelijke baan ben je bij ons aan het juiste adres

Het maakt ons niet uit of je nu tien jaar lang via ons werkt of één vakantieperiode. We zijn blij met iedereen die we aan het werk kunnen helpen, ongeacht de periode. Om die reden kan je ook voor een tijdelijke bijbaan in Dongen bij ons terecht. Ga je na de zomer bijvoorbeeld in een andere stad studeren waardoor je op kamers moet, maar wil je deze zomer nog even knallen? Prima! Wij zorgen er voor dat jij deze zomer nog flink geld kan verdienen met werk dat je leuk vindt.

Waar wacht je nog op?

Hebben we je kunnen interesseren voor vakantiewerk in Dongen? Gezien het feit dat je dit nog leest waarschijnlijk wel! Alles wat je hoeft te doen om gratis te profiteren van alle voordelen die hier boven genoemd zijn is je hier inschrijven. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Bekijk alle vakantiebaantjes