Vakantiewerk Deurne

De vakantie is er sneller dan je denkt! Ben jij nog op zoek naar een leuk vakantiebaantje in Deurne of omgeving? Wij willen jou graag helpen bij het vinden van leuk vakantiewerk dat écht bij jou past. Lees snel verder voor meer informatie of check direct onze openstaande vakantievacatures hieronder.

De leukste zomerbaantjes in Deurne vind je hier!

Ben jij op zoek naar leuk vakantiewerk in Deurne of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk de leukste vakantiewerk vacatures in Deurne online staan. Wij doen altijd ons uiterste best om vacatures in allerlei verschillende branches aan te kunnen bieden. Zo kun jij aan de slag in een sector wat jij ook écht interessant vindt. Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend! Wat wel voor iedereen geldt die via JAM aan het werk gaat, is dat wij altijd salaris boven het minimumloon hanteren. Dat tikt dus lekker aan als je een aantal uren in de week aan de slag gaat!

Wat is er nog meer te doen in Deurne?

Deurne is een gezellig dorp in Noord-Brabant, voorbij Helmond. Wist jij dat in Deurne de allereerste frikandel is gemaakt? De beroemde Jan Bekkers had hier namelijk zijn snackfabriek gevestigd. Deze beroemde snack is gebaseerd op een recept uit Dordrecht, waarbij gehaktballen werden uitgerold tot worsten. Daarna is het recept nog een aantal keren aangepast tot de frikandel die wij vandaag de dag kennen. Naast een bezoekje aan de snackbar, kun je in Deurne ook voor andere dingen terecht. Struin door de gezellig straatjes met leuke winkeltjes, plof neer op het terras voor een lekker drankje of ga een hapje eten in één van de heerlijke restaurants.

Ga aan de slag in de sector van jouw keuze

Bij JAM vinden we het belangrijk om jou te helpen bij een succesvolle start van jouw carrière. Dat betekent dat wij vakantiewerk aanbieden in allerlei verschillende sectoren, zodat er altijd wel iets bij zit dat aansluit op jouw interesses en wensen. Bekijk hieronder een greep uit de sectoren waarin wij bemiddelen:

 

Wij zorgen voor een vakantiebaantje dat écht bij jou past

Bij JAM staan wij dagelijks in contact met meer dan 1000 bedrijven in Zuid-Oost Brabant. Veel daarvan zitten in de omgeving van Deurne en zijn gedurende de vakanties op zoek naar jong talent zoals jij! Sommige bedrijven zijn op zoek naar versterking voor een aantal dagen, anderen voor een aantal weken of zelfs een paar maanden. Sommigen beginnen als de zon opkomt en zijn lekker op tijd klaar, anderen beginnen tegen het avondeten en gaan tot in de late uurtjes door. Met andere woorden: met zoveel verschillende bedrijven zit er altijd een goede match voor jou tussen! Zo kun je altijd aan de slag met een zomerbaantje dat 100% bij jou past.

Tijdelijk werk in Deurne

Ben je door een andere reden op zoek naar een tijdelijke bijbaanparttime of fulltime werk in Deurne? Bijvoorbeeld omdat je een tussenjaar hebt of omdat je binnenkort misschien een mooie reis gaat maken? Ook voor tijdelijk werk in Deurne kun je bij ons terecht! Bekijk direct onze online vacatures of maak binnen enkele minuten een gratis account aan. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek willen wij je beter leren kennen en een idee krijgen van je huidige situatie, zodat wij je gericht kunnen helpen zoeken. Hopelijk kun jij dan snel aan de slag!

Klaar voor jouw volgende stap?

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen met betrekking tot vakantiewerk in Deurne? Maak dan vandaag nog een gratis profiel aan op de website en laat ons weten waar je precies naar op zoek bent!

Bekijk alle vakantiebaantjes