Vakantiewerk Den Bosch

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan in Den Bosch of omgeving? Via JAM heb jij je vakantiewerk in een handomdraai geregeld! Of je nou mee wilt helpen sjouwen op festivals, administratief werk wilt verrichten op kantoor of bij wilt springen in het logistieke proces binnen een bedrijf… Wij helpen je graag bij het vinden van een leuke vakantiebaan die ook echt bij jou past! Bekijk hieronder onze openstaande vacatures of scrol helemaal verder naar beneden voor meer informatie.

De nieuwste en leukste vakantiebanen in Den Bosch vind je bij JAM!

Onze regiomanagers staan elke dag in contact met allerlei verschillende bedrijven bij jou in de buurt. Van grote multinationals tot kleine MKB-bedrijven. Van technische bedrijven in een bepaalde nichemarkt tot horecazaken en creatieve bureaus. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we iedereen die zich bij ons aanmeld iets kunnen bieden dat bij diegene aansluit. Ook wat betreft vakantiewerk. Wij begrijpen namelijk heel goed dat niet iedereen hetzelfde leuk vindt! Heb je al een kijkje genomen tussen onze vacatures? Solliciteren doe je makkelijk en snel online en je krijgt altijd binnen één werkdag reactie. Zijn er momenteel nog niet zo veel vakantiewerk vacatures online, dan kan je ons door je aan te melden laten weten dat je op zoek bent! Op die manier proberen we altijd iets voor jou te kunnen betekenen.

Wat bourgondisch Den Bosch nog meer te bieden heeft

Naast dat Den Bosch genoeg te bieden heeft wat betreft werkgelegenheid, is er natuurlijk veel meer te beleven! Den Bosch is een prachtige stad met oude gebouwen, schattige grachten en de grote Sint-Janskathedraal. In het weekend trekt iedereen erop uit en stroomt de stad vol met mensen die lekker komen genieten van hun vrije tijd. Lekker lunchen op het terras, winkelen in de vele winkelstraten en ’s avonds een drankje in de kroeg. Zo kunnen ze maandag weer vol energie beginnen aan een nieuwe werkweek!

Vakantiewerk in de branche van jouw keuze

Wij begrijpen dat niet iedereen staat te springen om een standaard vakantiebaan in de supermarkt. Dat is ook één van de redenen waarom JAM is opgericht: wij vinden het namelijk erg belangrijk om jou iets te kunnen bieden wat je ook echt interessant vindt en wat bij je past. Daarom kan je bij ons een vakantiebaan zoeken in de meest uiteenlopende sectoren:

 

Altijd vakantiewerk dat bij je past

Naast vakantiewerk in een bepaalde sector, zijn er nog veel meer dingen van belang waardoor een baan écht bij jou past of niet. Bijvoorbeeld de sfeer binnen het bedrijf, de precieze werkzaamheden, je toekomstige collega’s, wat je gaat verdienen, etc. Deze dingen zijn zeker zo belangrijk en zorgen ervoor dat jij elke dag met een lach naar je werk gaat. Om dit te kunnen garanderen, zijn we altijd bij het betreffende bedrijf langs geweest voordat we de vacature online plaatsen. Wanneer jij vervolgens solliciteert, kunnen wij je als geen ander vertellen hoe het er binnen het bedrijf aan toe gaat. Zo wordt de kans op een perfecte match aanzienlijk vergroot!

Tijdelijke bijbaan in Den Bosch

Ben je niet per se op zoek naar vakantiewerk in de standaard vakanties, maar ben je gedurende een andere periode op zoek naar een tijdelijke baan? Ook dan helpen we je graag bij het vinden van een passende job. Maak dan even een gratis account aan door rechtbovenin op “inschrijven” te klikken. Wanneer je je hebt geregistreerd nemen we contact met je op om samen naar de verschillende mogelijkheden te kijken.

Ben jij er klaar voor?

Hebben wij een vacature die op jouw lijf is geschreven? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij jou in de buurt? Maak dan een gratis profiel aan of neem even vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle vakantiebaantjes