Vakantiewerk Breda

Jouw vakantie is niet compleet zonder een vakantiebaan in Breda! Want al die feestjes, festivals, reisjes en terrasjes zijn natuurlijk heerlijk, maar zonder geld helaas onmogelijk. Bij uitzendbureau JAM Breda helpen wij jou aan een vakantiebaan in Breda. De periode, aantal uren én wat je wilt gaan doen is aan jou. Lees snel verder voor meer informatie of check direct alle mogelijkheden hierboven bij de vacatures.

Vakantiewerk Breda

Alle zomerbaantjes in Breda vind je hier!

Bij JAM staan wij dagelijks in contact met meer dan 1500 bedrijven in Brabant. Zo zijn wij altijd als één van de eerste op de hoogte van het vakantiewerk van komend seizoen. En daar kan jij van profiteren! Door een account aan te maken, word je op de hoogte gehouden van nieuwe beschikbare banen bij jou in de buurt. Reageer met slechts één druk op de knop en jouw vakantiebaan is geregeld. 

Alle zomerbaantjes in Breda vind je hier!

De zomers in Breda zijn om nooit te vergeten! Een bomvolle markt, lekker chillen in het park, genoeg keuze aan leuke feestjes in de buurt. Wat een heerlijke periode om even niet aan je studie te hoeven denken en helemaal op te laden. Want zeg nou zelf: zelfs na een fijne vakantie is het altijd fijn om weer terug in Breda te komen en al je vrienden weer te zien! Maak deze zomer compleet met een goedbetaalde zomerbaan!


Vakantiewerk in de sector van jouw keuze

Zoals eerder gezegd zijn er momenteel al meer dan 1500 Brabantse bedrijven bij ons aangesloten. Een deel daarvan is gevestigd in regio Breda. Alle bedrijven zijn natuurlijk verschillend: de een richt zich op een totaal andere branche dan de andere, de ene organisatie heeft een andere cultuur dan de andere, etc. We kunnen je vertellen: wat betreft vakantiewerk is de keuze reuze! Bekijk hieronder een lijstje met mogelijke sectoren waar jij een vakantiebaan in kan vinden:

 

Een vakantiebaan die bij je past


Als je op zoek bent naar een zomerbaan in Breda, raden wij je aan om een profiel aan te maken op onze website. Daarna neemt één van onze recruiters altijd even contact met je op om een videocall in te plannen. Tijdens dit online gesprek kunnen we elkaar wat beter leren kennen, wel zo fijn! En zo kunnen wij natuurlijk zeer passende vacatures naar je doorsturen. Super handig toch!

Tijdelijk werk in Breda

Niet op zoek naar vakantiewerk, maar ander soort tijdelijk werk in Breda? Bijvoorbeeld omdat je een tussenjaar hebt of binnenkort begint aan een nieuwe baan of studie? Ook dan kijken we graag met je mee! Wij kennen namelijk een hoop bedrijven die op zoek zijn naar collega’s voor tijdelijke projecten.

Klaar om aan de slag te gaan?

Klaar voor de zomerbaan van je dromen? Bekijk alle vakantiewerk vacatures in Breda hierboven of maak een profiel aan op onze website.

Bekijk alle vakantiebaantjes