Vakantiewerk Boxtel

Zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie, meivakantie… Voor elke tijd van het jaar zijn wij voorzien van het leukste vakantiewerk in Boxtel en omgeving! Bekijk hieronder direct onze openstaande vakantievacatures of maak even een profiel aan op onze website, waardoor je op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures bij jou in de buurt!

Als eerste op de hoogte van vakantiewerk vacatures in Boxtel

Wij van JAM staan elke dag in contact met meer dan 1000 aangesloten bedrijven in regio Zuid-Oost Brabant. Hierdoor kunnen wij jou garanderen dat wij als een van de eerste op de hoogte zijn van de nieuwste vacatures. Zo ook wat betreft vakantiewerk. Misschien is hierboven al een hele lijst te vinden van mogelijke vakantiebanen, misschien is het nog zo goed als leeg. Dan kan het zijn dat de bedrijven hun vakantievacatures nog niet aan ons hebben doorgegeven. Wil jij toch als een van de eerste op de hoogte blijven van de nieuwste vakantiewerk vacatures? Dan raden wij je aan om een profiel aan te maken, zodat we jou zo snel mogelijk voor kunnen stellen bij bedrijven die op zoek zijn naar jong talent gedurende de vakantieperiode!

Vakantie in Boxtel

Boxtel kan gezien worden als het centrale punt van Noord-Brabant. Het dorp vormt de kern van de drie grote steden Den Bosch, Tilburg en Eindhoven. Ook bekende grote dorpen als Oirschot, Schijndel en Sint-Oedenrode zijn makkelijk vanuit Boxtel te bereiken. Hierdoor kun jij alle kanten op wat betreft vakantiewerk! Maar ook in je vrije tijd heeft Boxtel heel wat te bieden. Zo kun je een lekker hapje eten in een smaakvol restaurant of eetcafé of kan je je welverdiende geld uitgeven in één van de vele winkels en speciaalzaken. Ben je op zoek naar wat meer rust, dan lopen er verschillende wandel- en fietsroutes door het prachtige natuurgebied rondom Boxtel. Wil je eens wat anders doen? Ga dan kanovaren op de Dommel! Daarmee heb je zeker een leuke middag samen met je vrienden.

Vakantiewerk in meer dan 16 verschillende sectoren

Bij JAM vindt je niet alleen vakantiewerk wat al je vrienden doen, maar ook speciaal vakantiewerk dat wellicht echt aansluit bij je studie. Je hebt alles zelf in de hand: wil je alleen tijdens de vakantie aan de slag of ook uitzicht hebben op een vaste functie? Wil je fulltime gaan werken of wil je ook voldoende tijd over houden om leuke dingen te doen? Wil je op kantoor werken of liever in de buitenlucht? Bekijk hieronder het overzicht van mogelijkheden in Boxtel!

 

Vakantiewerk via JAM

Heb je een leuke vacature gevonden? Dan solliciteer je makkelijk en snel online! Wij doen altijd ons uiterste best om binnen twee werkdagen even contact met je op te nemen en bij een positieve eerste indruk een kennismakingsgesprek in te plannen. Ook als je een profiel hebt aangemaakt, wellicht omdat je momenteel geen passende vacature kan vinden, nemen we altijd even telefonisch contact met je op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. We plannen altijd met iedereen een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor of via videochat. Op deze manier willen we jou wat beter leren kennen en willen wij je meer vertellen over onze werkwijze. Daarna gaan wij aan de slag met het zoeken van de perfecte vakantiebaan voor jou! Voor je het weet sta je al op de werkvloer!

Tijdelijke baan in Boxtel

Ben je buiten de standaard vakanties om op zoek naar een tijdelijke baan in Boxtel? Ook dan kunnen wij je uiteraard van dienst zijn! Neem dan even vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen met jou kunnen kijken waar je precies naar op zoek bent en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Aan de slag!

Staat de vakantie al voor de deur of ben je lekker op tijd? Hoe dan ook, je vakantiewerk regel je online via JAM! Lekker zelf bepalen hoeveel je werkt, waar je werkt en altijd overzichtelijk wat je tot nu toe hebt verdiend. Zo houd je nog genoeg tijd over om ook lekker te genieten van je vrije dagen!

Bekijk alle vakantiebaantjes