Vakantiewerk Bladel

Vrij van school en op zoek naar een vakantiebaan in Bladel? Bij JAM ben je aan het juiste adres voor het vinden van een goed betaalde vakantiebaan in jouw regio! Hieronder kun je onze openstaande vacatures bekijken. Wil je eerst nog wat meer informatie? Scrol dan wat verder naar beneden.

Bij JAM vind je de leukste vakantiebaantjes

Als uitzendbureau helpt JAM jongeren om te gaan werken in de Kempen. Van bijbaan of vakantiewerk tot parttime baan of fulltime startersfunctie. Dagelijks houden onze regiomanagers en recruiters zich bezig met het opsporen van de nieuwste vacatures bij jou in de buurt. Hierbij kijken we naar de werkomgeving van het bedrijf, de werkzaamheden en natuurlijk het salaris. Doordat we voorafgaand aan het online plaatsen van een vacature al contact hebben gehad met het desbetreffend bedrijf, kunnen we je alles over de functie vertellen. In drukke periodes nemen bedrijven contact met ons op voor extra werknemers. Voornamelijk in de vakantieperiodes hebben wij veel extra vacatures open staan. Hierboven kun je openstaande vakantiewerk vacatures in Bladel bekijken.

Dit heeft Bladel nog meer te bieden

Het Brabantse dorp Bladel is gelegen tussen Eindhoven en de Belgische grens. Een gezellig Kempisch dorp met een modern centrum. Je kunt er niet alleen terecht voor een hapje en een drankje, maar je kunt er ook winkelen. In de winkelstraat vind je een aantal leuke boetiekjes. Rondom Bladel liggen veel weilanden, bossen en andere prachtige landschappen. De perfecte plek voor een wandel- of fietstocht. Bladel ligt op korte afstand van België. Je kunt dus gemakkelijk oversteken voor het eten van een Belgisch patatje.  

Werken in de sector van jouw keuze

Je kunt via JAM aan de slag in diverse sectoren. Werk je graag in een magazijn? Dan zou een logistieke vakantiebaan iets voor je kunnen zijn. Wil je aan het werk in de horeca of catering? Dan hebben we daar ook voldoende mogelijkheden in. Bekijk hieronder een aantal sectoren:

 

Altijd werk dat bij je past

Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk, daarom zoeken we een baan die bij je past. Met meer dan 1000 aangesloten bedrijven hebben we enorm aanbod aan vacatures. Er zou dus voor iedereen wel een passende vacature tussen moeten zitten. Natuurlijk kan het zijn dat je naar een specifieke baan op zoek bent en dat wij geen vacature in die richting open hebben staan. Niet getreurd! Ook dan kijken we graag met je mee. Door je aan te melden via onze website maak je een eigen JAM account aan. Via dit account kun je gemakkelijk invullen wat voor baan je zoekt en wanneer je precies beschikbaar bent. Zoek je bijvoorbeeld werk voor in de vakantie, maar ben je daarnaast ook beschikbaar voor een vaste bijbaan? Dan zoeken wij naar een bedrijf met deze mogelijkheid. Jouw aanmelding komt direct uit bij de juiste regiomanager of recruiter. Zij weten precies wat de opties bij jou in de buurt zijn en nemen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken. In een kennismakingsgesprek kunnen we je alles vertellen over aansluitende vacatures. Ben je geïnteresseerd in een van de functies dan leggen we je voor bij het bedrijf. Daarnaast kunnen we je voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Zo ga je zelfverzekerd op pad en heb je meer kans om aangenomen te worden. Binnen no-time heb je een passende baan gevonden!

Ook voor een tijdelijke baan

Ben je gedurende een andere periode dan de standaard vakanties tijdelijk beschikbaar? Ook dan helpt JAM je graag bij het vinden van een tijdelijke baan. Bijvoorbeeld als je binnenkort gaat reizen en nog geld wilt sparen, net gestopt bent met je opleiding en fulltime of parttime beschikbaar bent of een tussenjaar hebt ingelast. Geef bij ons de periode aan waarin je wilt werken en we bekijken de mogelijkheden voor een tijdelijke baan in jouw regio.

Klaar om aan het werk te gaan?

Solliciteer op een van onze vacatures of meld je gratis aan. Voordat je het weet ben je aan het werk!

Bekijk alle vakantiebaantjes