Vakantiewerk Best

Woon jij in Best en ben je op zoek naar leuk vakantiewerk tijdens bijvoorbeeld de zomer- of kerstvakantie? Bij JAM is het mogelijk om aan de slag te gaan in allerlei verschillende branches. Van evenementen tot kantoor en van logistiek tot techniek. Lees snel verder wat wij voor jou kunnen betekenen!

De gaafste vakantiebaantjes in Best vindt je bij JAM!

Bij JAM ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar leuk vakantiewerk in Best. Wij begrijpen dat iedereen op zoek is naar iets anders. Zo kun je bij ons zelf kiezen of je vast op één plek aan de slag wil, of dat je misschien werkervaring op wil doen bij verschillende bedrijven om erachter te komen wat je nu echt leuk vindt. Ook kan je bij ons kiezen uit verschillende sectoren. Naast de meer standaard zomerbaantjes in de horeca of catering, bieden wij namelijk ook vakantiebaantjes in bijvoorbeeld de logistiek, techniek, administratie en nog veel meer. Wat voor iedereen geldt, is dat je gezellig aan de slag kunt met leeftijdsgenoten en dat je salaris altijd boven het minimumloon ligt! Nieuwsgierig geworden? Je kunt alvast een kijkje nemen tussen onze vakantiewerk vacatures in Best!

Wat Best nog meer te bieden heeft

Best is een gezellig dorp in Noord-Brabant dat grenst aan het noordelijke gedeelte van Eindhoven. Zo kan je dus heerlijk genieten van de rust, maar sta je als je wilt ook binnen no-time in het bruisende centrum van Eindhoven. Desondanks is er in Best zelf ook genoeg te beleven! Met de vele sportverenigingen kun je altijd even je energie kwijt of met je team genieten van een lekker drankje na de wedstrijd. Zonnen en zwemmen doe je bij Aquabest, een dagje naar de dierentuin in Best Zoo en voor een lekker hapje is er in het centrum van Best voldoende keuze.

Een zomerbaantje in de sector van jouw keuze

Zoals eerder gezegd is het via JAM mogelijk om aan de slag te gaan in veel uiteenlopende sectoren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je het werk dat je gaat doen ook daadwerkelijk interessant vindt. Daarnaast is een vakantiebaan ook een mooie gelegenheid om je cv verder op te bouwen. Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende sectoren waar je via ons aan de slag kunt gaan:


Zit hier momenteel geen sector tussen die jou enthousiast maakt? Door een gratis profiel aan te maken kun je ons laten weten waar je precies naar op zoek bent en kunnen wij je eventueel vrijblijvend voorstellen bij onze aangesloten bedrijven.

Altijd vakantiewerk dat bij jou past!

In totaal zijn er momenteel al meer dan 1000 bedrijven bij ons aangesloten, verspreid over heel Zuid-Oost Brabant. Ook in de omgeving van Best zijn er genoeg bedrijven op zoek naar jong talent zoals jij! Tijdens vakanties merken zij vaak een enorme piek waarbij ze jouw hulp maar al te graag willen gebruiken. Klikt het van beide kanten zo goed en wil je na de vakantie graag blijven hangen? Dan zijn er altijd mogelijkheden tot het omzetten van de vakantiebaan in een leuke bijbaan, parttime of fulltime baan. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij willen jou graag helpen bij een mooie start van jouw carrière!

Tijdelijk werk in Best

Ook voor ander tijdelijk werk ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je bijvoorbeeld een tussenjaar of ben je om een andere reden voor een korte termijn op zoek naar een tijdelijke bijbaanparttime of fulltime functie? In regio Best zijn er verschillende bedrijven bij ons aangesloten die gedurende bepaalde perioden in een jaar op zoek zijn naar tijdelijke versterking van hun team. Dat laten ze ons altijd weten, zodat wij altijd als één van de eerste op de hoogte zijn van aankomende tijdelijke vacatures. Wil jij vervolgens weer als één van de eerste deze vacatures ontvangen? Maak dan een gratis profiel aan op onze website en ben de eerste die solliciteert!

Overtuigd?

Jouw zomerbaantje in Best vindt je bij JAM! Bekijk direct onze openstaande vakantiewerk vacatures in Best of maak gratis een profiel aan op onze website.

Bekijk alle vakantiebaantjes