Vakantiewerk Bergeijk

Extra geld verdienen in je vakantie met een zomerbaantje in Bergeijk? Voor vakantiewerk ben je bij JAM aan het juiste adres. Bekijk hieronder gelijk onze openstaande vakantievacatures in Bergeijk en ga lekker werken in de Kempen! Meer informatie over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen, vind je op deze pagina.

De leukste vakantiebaantjes: je vind ze hier!  

Sinds 2012 is JAM actief op de arbeidsmarkt voor jongeren, studenten en starters. Wij helpen je niet alleen bij het vinden van een startersfunctie of fulltime job, maar ook bij het vinden van een bijbaan, vakantiewerk of parttime functie. Door de jaren heen hebben wij een groot netwerk van meer dan 1000 aangesloten bedrijven opgebouwd. Wekelijks ontvangen wij nieuwe opdrachten van bedrijven die op zoek zijn naar jong talent. Hierdoor komen er dus ook wekelijks nieuwe vacatures online op onze website. Wij vinden het belangrijk dat je aan het werk kunt bij een bedrijf bij jou in de buurt. Wanneer je via ons platform zoekt naar vakantiewerk vacatures in Bergeijk, kun je gemakkelijk zien welke opdrachten er op dit moment openstaan. Voorafgaand aan het plaatsen van de vacature proberen we zoveel mogelijk informatie te verzamelen over het werk dat je gaat doen. Hierbij kun je denken aan de werkomgeving, de werktijden en het salaris. Heb je toch nog vragen? Dan kun je ons altijd bereiken door te bellen of een vraag te stellen via Whatsapp. Zo weet je voorafgaand aan de sollicitatie precies hoe het werk in elkaar steekt. Zie je een leuke vakantiejob online staan? Solliciteer dan gemakkelijk met één druk op de knop! Zit er niet gelijk iets voor je tussen? Meld je dan aan via ons platform, want wellicht dat we toch nog iets voor je kunnen vinden!

Dit heeft Bergeijk nog meer te bieden

De gemeente Bergeijk is gelegen in de Brabantse regio De Kempen. De omgeving is landelijk en je vindt er dan ook veel natuur. Toch beschikt Bergeijk over veel bedrijvigheid. Je vindt er namelijk een groot bedrijventerrein, waarmee ze een groot deel uitmaken van de Brainportregio. Naast de natuur en het bedrijventerrein kun je er ook terecht in het sfeervolle centrum waar altijd wel iets te beleven is. In de zomer worden er evenementen als het Ploegfestival en het Field Music Festival georganiseerd. 

Werken in de sector van jouw keuze

Als je op zoek bent naar vakantiewerk dan kijk je natuurlijk altijd naar iets wat je leuk vindt om te doen. Bij JAM kun je aan het werk in verschillende sectoren, keuze genoeg dus! Bekijk hieronder een aantal opties voor vakantiewerk in Bergeijk:

 

Altijd werk dat bij je past

Door onze persoonlijke aanpak kijken we goed naar wat voor werk er precies bij je past. Na een aanmelding of sollicitatie plannen we een kort gesprekje in om je beter te leren kennen en uitleg te geven over JAM. We zullen dan ook de opties voor vakantiewerk bij jou in de buurt toelichten. Je wordt nooit zomaar bij een bedrijf geplaatst, de keuze ligt altijd bij jou. Wanneer je enthousiast bent over een bepaalde functie stellen we je voor bij het desbetreffende bedrijf. Wanneer je ergens aan de slag bent kun gemakkelijk inloggen via je JAM-account om je gewerkte uren in de vullen, vrije dagen aan te vragen of om te zien wat je tot nu toe verdiend hebt.

Ook voor een tijdelijke baan

Ben je tijdelijk beschikbaar om aan het werk te gaan, maar valt dit niet in de vakantieperiode? Geen probleem! Ook dan kun je bij ons terecht. Wij helpen jongeren namelijk ook graag bij het vinden van een tijdelijke parttime baan of een fulltime baan in bijvoorbeeld een tussenjaar. Door je aan te melden via onze website kun je aangeven wat voor werk je graag zou willen en in welke periode je beschikbaar bent. Aan de hand hiervan gaan wij binnen ons netwerk op zoek naar een passende baan.

Klaar om te starten?

Meld je dan aan via onze website en bekijk wat de mogelijkheden voor jou zijn. Voordat je het weet ben je aan het werk!

Bekijk alle vakantiebaantjes