Vakantiewerk Asten

Woon jij in Asten en ben je voor de aankomende vakantieperiode op zoek naar leuk vakantiewerk bij jou in de buurt? Dan hoef je niet verder te zoeken! Hieronder vind je direct onze openstaande vakantievacatures in de omgeving van Asten. Zit er momenteel nog niets bij wat je aanspreekt? Met een gratis account weten wij dat jij op zoek bent en kunnen we je vrijblijvend voorstellen bij bedrijven bij jou in de buurt. Zo weet jij zeker dat je binnenkort ergens aan de slag kunt!

Het leukste vakantiewerk in Asten vind je bij JAM!

Bij JAM vind je altijd een vakantiebaan die echt bij je past. Dat vinden wij ook het belangrijkste! Iedereen is verschillend en heeft andere behoeften en wensen. Om jou daarin het beste van dienst te kunnen zijn, hebben onze regiomanagers elke dag contact met allerlei aangesloten bedrijven in Asten. Zo weten zij precies hoe het bedrijf in elkaar steekt, welke cultuur er heerst en wie jouw toekomstige collega’s worden. Zo kunnen ze jou niet alleen koppelen aan een functie die bij je past, maar ook aan een bedrijf waar jij je helemaal thuis zal gaan voelen. Daarnaast ga je in de meeste gevallen aan de slag met gezellige leeftijdsgenoten en verdien je áltijd boven het minimumloon. Zo wordt dat zomerbaantje wel erg leuk!

Wat valt er nog meer te beleven in Asten?

Wie Asten zegt, zegt klokken. Asten staat door het hele land bekend om haar klokken, waardoor een bezoek aan dit dorp in Noord-Brabant niet compleet is met een bezoek aan het Museum Klok & Peel. Naast haar klokken, is er natuurlijk veel meer te beleven in de omgeving van Asten. Wat dacht je van het mooie natuurgebied De Peel. Een omgeving waar je heerlijk een stukje kunt wandelen of fietsen wanneer het lekker weer is. Uiteraard kun je in Asten ook terecht voor de Brabantse gezelligheid in de vorm van leuke terrassen, cafés en restaurants. Kortom, er is altijd wel iets te beleven in Asten!

Aan de slag met een zomerbaantje in een sector van jouw keuze

Bij JAM onderscheiden wij ons als uitzendbureau ten opzichte van andere uitzendbureaus door meer vakantiebanen aan te bieden dan de standaard banen, zoals vakantiewerk in de horeca. Naast dit zomerbaantje bieden wij ook vakantiewerk in de productie, vakantiewerk in de logistiek, evenementen vakantiewerk en nog veel meer aan! Bekijk een overzicht van alle sectoren waarin jij aan de slag kunt gaan hieronder:

 

Altijd werk dat bij je past

Wist je dat er momenteel meer dan 1000 bedrijven bij ons zijn aangesloten? Veel van hen zijn tijdelijk of voor een langere periode, zoals de zomervakantie, op zoek naar versterking van hun team. Daar kunnen ze jou goed bij gebruiken! En jij kunt aan de andere kant lekker geld verdienen en werkervaring opdoen. Solliciteer daarom direct op één van de openstaande vakantiewerk vacatures in Asten of maak binnen enkele minuten een gratis account aan op onze website. Zo weten wij waar je precies naar op zoek bent en kunnen we voor jou aan de slag om een zomerbaantje te vinden die bij je past!

Overig tijdelijke werk in Asten

Ben je niet per se op zoek naar vakantiewerk, maar ben je om een andere reden op zoek naar een tijdelijke bijbaan of een tijdelijke parttime of fulltime functie? Laat het ons weten, want wij helpen je graag bij het vinden van tijdelijk werk in Asten! Door middel van een kennismakingsgesprek willen we meer over jou en je huidige situatie te weten komen, zodat we een passende tijdelijke baan voor je kunnen regelen. Lekker makkelijk toch!

Klaar voor je volgende uitdaging?

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan? Solliciteer makkelijk online of maak gratis een profiel aan. Wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor om kennis met je te maken!

Bekijk alle vakantiebaantjes