Vakantiewerk Amsterdam

Eindelijk! De vakantie is in zicht. Nog even doorzetten voor je laatste tentamens of dat project waar je aan werkt, en dan kun je volop genieten van je vrije tijd. Wil je graag op een leuke manier wat extra geld verdienen? Ontdek hieronder alle vakantiebanen in Amsterdam!

Alle zomerbaantjes in Amsterdam vind je hier!

Het zoeken naar een leuke vakantiebaan in Amsterdam kan soms behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Van het onderzoeken van mogelijkheden tot het schrijven van sollicitatiebrieven en voeren van sollicitatiegesprekken, het kan een hele klus zijn. Maar gelukkig is er JAM, dé oplossing om snel en gemakkelijk een zomerbaantje te vinden. Bij ons hoef je alleen maar aan te geven wat voor werk je leuk zou vinden, hoeveel uur je wilt werken in de komende periode en wanneer je eventueel op vakantie gaat. Op basis van deze informatie sturen wij je geschikte vakantiebanen toe. Jij kiest wat je leuk vindt en wij regelen de rest! Zo bespaar je veel stress, gedoe én tijd en heb je extra tijd om te genieten van je vrije tijd! Bekijk hierboven alle vakantiewerk vacatures in Amsterdam en laat het zoeken naar een vakantiebaan aan ons over.

Vakantie in Amsterdam

Vakanties zijn gewoon de beste periodes, toch? Heerlijk vrij van alles, geen school, enkel leuke dingen doen. Maar vakanties in Amsterdam zijn echt next level. Ontdek de bruisende stad, slenter door de gezellige straatjes, geniet van de vele terrassen, het Vondelpark, de grachten, het IJ en ontdek het rijke culturele aanbod. Amsterdam is eigenlijk gewoon het Venetië van Nederland en daarom tijdens de zomervakantie de enige plek waar je wilt zijn!

Vakantiewerk in de sector van jouw keuze

Vakantiebanen zijn er in allerlei sectoren en functies. Samen met jou kijken we naar wat het beste bij jou past en waar je de komende weken graag aan de slag wilt. Misschien spreekt een baan in de klantenservice of administratie je aan. Maar we begrijpen het ook als je interesse hebt in bijvoorbeeld retail, logistiek of productiewerkzaamheden. Binnen al deze branches zijn er talloze mogelijkheden die je kunt verkennen. Bekijk alvast een selectie van vakantiewerkvacatures hierboven of neem contact met ons op voor de allernieuwste banen die mogelijk nog niet online staan.

Een vakantiebaan die bij je past

De snelste en eenvoudigste manier om jouw ideale vakantiebaantje te vinden, is door een JAM-profiel aan te maken. Het is gratis en neemt slechts 2 minuten in beslag. Vervolgens nemen we kort contact met je op voor een kennismaking en om een videocall in te plannen op een moment dat jou uitkomt. Gewoon handig vanaf je telefoon, laptop of tablet. Tijdens deze videocall bespreken we jouw vakantieplannen, waar je graag wilt werken, wat je wilt verdienen, enzovoort. Zo weten wij meteen welke vakantiebaantjes bij jou passen! We bespreken de mogelijkheden en jij geeft aan wat je leuk lijkt. Wie weet kun jij volgende week al aan de slag bij je nieuwe vakantiebaan!

Tijdelijk werk in Amsterdam

Niet op zoek naar vakantiewerk, maar naar een andere vorm van tijdelijk werk? Ook dan zit je bij JAM op de juiste plek. Denk bijvoorbeeld aan een tijdelijke baan tijdens een tussenjaar of wellicht wil je gewoon een paar weken extra geld verdienen. Wij denken mee met je situatie en kijken graag met je mee om een gave tijdelijke baan voor je te vinden in Amsterdam!

Klaar om aan de slag te gaan?

Ben je helemaal klaar voor de volgende stap, maar kan je nog wel een leuke tijdelijke baan gebruiken? Ons team helpt je graag verder! Bekijk hierboven alle vacatures voor een tijdelijke baan in Amsterdam óf meld je gratis aan als wij met je mee mogen zoeken!

Bekijk alle vakantiebaantjes