Vakantiewerk Amersfoort

Bekijk hieronder alle vakantiewerk vacatures in Amersfoort, of maak een gratis JAM profiel aan zodat onze recruiters met je mee kunnen zoeken naar vakantiebaantjes !

JAM fixt jouw vakantiebaan in Amersfoort!

Een verre reis, stap vakantie met je vrienden of lekker een paar daagjes naar het strand. Jij hebt vast al wel plannen om tijdens je vakantie maximaal te genieten. Maar, om leuke dingen te doen heb je natuurlijk ook geld nodig. Bij JAM vind je een vakantiebaan in Amersfoort waar je binnen één week al aan de slag kan gaan!

Wat Amersfoort nog meer te bieden heeft


Amersfoort is een verborgen pareltje als het gaat om leuke steden. De stad kent vele kanten en er is van alles. Na je werkdag kan je genoeg leuke winkels, kroegen en terrasjes induiken. Daarnaast kan je naar Dierenpark Amersfoort om een dagje lekker met je vrienden naar de dierentuin te gaan. Mocht je na je dagje dierentuin lekker ergens willen eten en drinken, zijn er in Amersfoort genoeg leuke plekken om wat te eten. Op een mooie zomerse dag kan je met een bootje op de de Amersfoortse Grachten varen. Daarnaast kent Amersfoort vele musea én veel historische gebouwen om te bekijken. 

Vakantiewerk in de sector van jouw keuze

Bij JAM vind jij de zomerbaan in Amersfoort die bij jou past. Jij geeft bij ons aan waar je naar op zoek bent, hoeveel je wil verdienen, hoeveel uur je wil werken etc. Ons team gaat vervolgens voor jou aan de slag om een leuke baan te vinden. Met meer dan 1500 bedrijven aangesloten in ons netwerk, moet dat wel goed komen! Denk aan een baan in de logistiek, administratie, productie of klantenservice

Een vakantiebaan die bij je past

Met een gratis JAM profiel kunnen wij je nóg beter helpen met het vinden van een vakantiebaan. Jij vult binnen 2 minuten in waar je naar op zoek bent en daarna zal één van onze recruiters een kort kennismakingsgesprek met je inplannen. Vervolgens gaan onze recruiters hard voor je aan de slag om zo snel mogelijk een leuke baan te vinden. Jij kan lekker relaxed afwachten en het vakantiewerk komt gewoon naar jou toe!

Tijdelijk werk in Amersfoort


Toch op zoek naar ander tijdelijk werk? Bij JAM hebben we genoeg baantjes voor bijvoorbeeld tijdens je tussenjaar of tijdens een paar weekjes vrij. Wat je ook zoekt, JAM vindt voor jou een passend baantje in Amersfoort!

Klaar om aan de slag te gaan?

Bekijk hierboven alle vakantiewerk vacatures in Amersfoort, of maak een gratis JAM profiel aan. Ons team gaat graag voor jou aan de slag om je zo snel mogelijk aan een vakantiebaan te helpen! Zo kan jij lekker geld verdienen, om deze vervolgens in je vakantie uit te geven!

Bekijk alle vakantiebaantjes