Vacatures Zijtaart

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Zijtaart? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Zijtaart voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Zijtaart

Woon jij in Zijtaart en ben je op zoek naar een nieuwe fulltime uitdaging? Met een dorp als Veghel op een paar kilometer afstand, hoeft het vinden van een baan geen lastige opgave te zijn! Hieronder vind je alvast een aantal interessante vacatures in de omgeving van Zijtaart. Toch moeilijk om een geschikte baan te vinden? Meld je dan vrijblijvend aan, dna gaan wij samen met jou op zoek naar een baan die bij je past!

Parttime vacatures Zijtaart

Parttime vacatures zijn in Zijtaart misschien lastig te vinden, maar in de omgeving zijn er volop bedrijven aanwezig die voldoende parttime vacatures open hebben staan. Ook ons netwerk van bedrijven hebben een hoop parttime vacatures uitgezet. Deze zijn te vinden als je verder naar beneden scrolt.

Bijbaan Zijtaart

Jouw nieuwe kleding, vakantie of games heb je binnen no-time bij elkaar gespaard met een bijbaan via JAM. Jij kan zelf bepalen waar en wanneer je werkt, zodat je gemakkelijk extra kan werken in vakanties en weekenden, of een keer minder tijdens belangrijke tentamens. Meld je gratis aan op de website of bekijk alle vaste bijbanen alvast hieronder.

Vacatures in Zijtaart in verschillende sectoren

Woon jij in Zijtaart en zoek je werk? Gelukkig woon je dichtbij Veghel, waar een enorme verscheidenheid aan banen voor het oprapen ligt. Wil je aan de slag bij een grote multinational, of geef je de voorkeur aan een kleiner bedrijf? En lijkt jou de horeca of meehelpen met evenementen in het centrum wel wat, of werk je liever op kantoor of in het magazijn op een van de grote bedrijventerreinen? Er is voor ieder wat wils en alle vacatures kun je beneden bekijken.

 

Zijtaart: het dorp met 15 verschillende namen


Zijtaart is een dorpje in de gemeente Meierijstad en de woonplaats van de bekende cabaretier en acteur Theo Maassen. Vroeger was het best een stukje van Veghel verwijderd, maar met de komst van de grote bedrijventerreinen is Zijtaart tegenwoordig zo goed als vastgegroeid aan Veghel. Zodoende is Zijtaart een heerlijk rustig dorpje met prachtige landschappen rondom, maar met een bruisend centrum met alle voorzieningen binnen handbereik.
 
Een grappig feitje, is dat de naam van Zijtaart door de jaren heen meerdere malen is veranderd. Zo begon het in 1356 met Zittart. Ook heeft het dorp Sijtart, Zijtelt, Seitard, Sijtaert, Zijtaard en nu dus Zijtaart geheten. Welke naam vind jij het mooiste?

Bekijk alle vacatures