Vacatures Wintelre

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Wintelre? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Wintelre voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Wintelre

Op zoek naar een leuk bedrijf waar je fulltime aan de slag kunt? Wij hebben diverse vacatures online staan rondom het dorp Wintelre. Heb je een diploma in accountancy, marketing of bijvoorbeeld HR? Of wil je gewoon fulltime aan de slag in de horeca, tuinbouw of logistiek? Wij kunnen je een hoop bieden!

Parttime vacatures Wintelre

Parttime aan de slag in de buurt van Wintelre? Wij willen je graag helpen bij het vinden van een passend bedrijf en een interessante functie! Bekijk hieronder alvast de vacatures die wij op dit moment open hebben staan. Solliciteren doe je met één druk op de knop, dus een leuke baan ligt voor jou zo binnen handbereik!

Bijbaan Wintelre

Wil jij tijdens je weekenden en in de vakanties lekker aan de slag om wat geld bij te verdienen? Bij JAM is het mogelijk om vast of flexibel aan de slag te gaan, net wat jij wilt. Meld je snel aan en ga morgen nog aan de slag op kantoor, in het magazijn, in de horeca, in de zorg, etc.!

Vacatures in Wintelre in verschillende sectoren

Woon je in Wintelre? Dan heb je een grote kans voor een leuke baan op het flightforum van Eindhoven Airport, in Eindhoven zelf of in Veldhoven. Bekijk hieronder al onze vacatures in en rondom Wintelre.

 

Wintelre: een Kempisch dorp met twee keer een “Guinness World Record” op haar naam


Wintelre is een dorp in de Kempen, gelegen ten westen van Eindhoven Airport. Wintelre is voornamelijk een agrarisch dorp, dat klein is gebleven ondanks de nabijheid van Eindhoven, Veldhoven en Eindhoven Airport.
 
Wintelre kent een hechte gemeenschap en een rijk verenigingsleven. Zo zijn er een fanfare-drumband, gilde, voetbalvereniging, korfbalvereniging, toneelclub, motorclub, biljartvereniging, heemkundevereniging en zangverenigingen.
 
Wintelre staat ook twee keer vermeld in het “Guinness World Records Book”. In 2000 is er namelijk de langste waslijn van de wereld gemaakt. Deze was bijna 25 kilometer lang en werd volgehangen met wasgoed van alle bewoners uit Wintelre. In 2010 werd de langste ballonnenlijn van de wereld gerealiseerd in het dorp, met meer dan 5.000 meter lijn en meer dan 56.000 ballonnen. Beide records zijn met behulp van alle inwoners gelukt.

Bekijk alle vacatures