Vacatures Wijbosch

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Wijbosch? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Wijbosch voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Wijbosch

Afgestudeerd en op zoek naar fulltime vacatures in de buurt van Wijbosch. Wij van JAMwerkt helpen je graag bij het vinden van een geschikte baan! Bekijk hieronder op je gemak onze huidige fulltime vacatures. Solliciteren kan gemakkelijk en snel online.

Parttime vacatures Wijbosch

Naast je studie op zoek naar een parttime baan om werkervaring op te doen? Wij helpen je graag aan een leuke parttime baan bij een passend bedrijf én passend bij je studie! meld je gratis aan bij ons op de website en bekijk in de tussentijd alvast onze vacatures hieronder.

Bijbaan Wijbosch

Wil jij graag wat extra bijverdienen in je vakanties of na schooltijd? Via JAMwerkt kom jij makkelijk aan een flexibele of vaste bijbaan bij jou in de buurt. Je kunt altijd solliciteren op één of meerdere van onderstaande vacatures, of je schrijft je gratis in op onze website. In beide gevallen nemen we altijd zo spoedig mogelijk contact met je op!

Vacatures in Wijbosch in verschillende sectoren

Woon je in Wijbosch en ben je op zoek naar een baan? Dan kun je zeker dicht bij huis aan de slag! Wij raden je aan om eens te kijken naar onze vacatures in Schijndel. In het centrum en het naastgelegen industrieterrein zul je zeker slagen voor een leuke baan!

 

Wijbosch: een verzorgend en liefdevol dorp in de Meierij


Wijbosch is een klein kerkdorpje in de gemeente Meierijstad. Het ligt dicht naast Schijndel, waardoor het enigszins verwant is met dit meer stadse dorp. Het dorp heeft veel groen, maar helaas weinig voorzieningen.
 
In Wijbosch staat een groot verzorgingscomplex dat is voortgekomen uit het Barbaraklooster. Dit klooster was in 1894 gesticht en werd bewoond door de Zusters van Liefde van Schijndel. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is het totaal verwoest door een bombardement. Na de oorlog werd een totaal nieuw klooster gebouwd op een andere locatie: gelegen langs de doorgaande weg van Schijndel naar Wijbosch. Eerst werden hier alleen religieuzen opgenomen, maar langzaam hebben de burgers de plaats van deze religieuzen ingenomen.
 
Daarnaast heeft Wijbosch ook een aantal plaatselijke sportverenigingen. Bij voetbalclub WEC wordt elk weekend samen met andere teams gestreden om de titel. Ook is het mogelijk om je aan te sluiten bij de korfbalvereniging of de plaatselijke trimclub.
Bekijk alle vacatures