Vacatures Westerhoven

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Westerhoven? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Westerhoven voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Westerhoven

Ben je op zoek naar een fulltime baan en wil je graag dicht bij Westerhoven aan de slag? Dat kan via ons online platform! We hebben een hoop leuke vacatures openstaan in de Kempen, waardoor jij een grote kans van slagen zult hebben op een leuke baan bij jou in de buurt. De vacatures vind je onderaan!

Parttime vacatures Westerhoven

Geen tijd om vijf dagen in de week aan het werk te gaan, maar liever een baan van twee, drie of vier dagen in de week? Wij hebben een hoop leuke parttime banen beschikbaar in regio Westerhoven. Geef zelf aan in welke branche je bent afgestudeerd of interesse hebt en hoe ver je maximaal van huis zou willen werken. Zo ligt een leuke parttime baan voor jou binnen handbereik.

Bijbaan Westerhoven

Woon je in Westerhoven en ben je op zoek naar een gezellige bijbaan? Als je wat verder naar beneden scrolt vind je de vacatures die wij op dit moment open hebben staan in de omgeving van Westerhoven. Aan de hand van de kilometerstraal kun je zelf bepalen hoeveel kilometer jij maximaal af wilt leggen naar je baantje. Altijd handig!

Vacatures in Westerhoven in verschillende sectoren

Woon je in Westerhoven en ben je op zoek naar een baan? Bekijk dan onze vacatures door even naar beneden te scrollen. Heb je een auto en wil je graag je kansen spreiden? Kijk dan ook eens naar onze vacatures in Dommelen, Valkenswaard of Bergeijk. Zo ligt de perfecte baan voor jou wel heel dichtbij!

 

Westerhoven: een Kempisch dorp met een subtropisch randje

Westerhoven maakt deel uit van gemeente Bergeijk en ligt iets ten zuiden van Valkenswaard. Westerhoven is een langgerekt straatdorp, wat is ontstaan naast de doorgaande weg vanuit Dommelen naar Bergeijk. De inwoners zijn werkzaam in de agrarische sector, het toerisme, enkele ambachtelijke bedrijven en in de industrieën in de omliggende plaatsen.
 
Net iets buiten Westerhoven is bungalowpark De Kempervennen terug te vinden. Naast een gezellig weekendje weg kan je hier ook terecht voor verschillende watersporten en een subtropisch zwembad. Ben je in de buurt van Westerhoven? Dan is een dagje op dit park zeker een aanrader!

Bekijk alle vacatures