Vacatures Vessem

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Vessem? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Vessem voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Vessem

Afgestudeerd en klaar om volle bak aan de slag te gaan? Wij hebben verschillende leuke vacatures online staan in en rondom Vessem. Of je nou op zoek bent naar een leuke kantoorbaan na het behalen van je hbo-diploma of als je gewoon lekker fulltime aan de slag wil in de horeca of in het magazijn. Wij willen je graag helpen bij een goede start op de arbeidsmarkt! 

Parttime vacatures Vessem

Wil jij parttime aan de slag en gaat je voorkeur uit naar een bedrijf dat gevestigd is in de buurt van Vessem? Wij hebben verschillende bedrijven bij ons aangesloten die binnen een straal van een paar kilometer van Vessem gevestigd zijn! Zo kun je elke dag lekker op je fiets naar je werk toe. Heb je een auto en vind je het niet erg om een stukje verder te rijden, dan kun je natuurlijk ook altijd kijken naar bedrijven wat verder in de Kempen!

Bijbaan Vessem

Op zoek naar een baan die niet alleen je bankrekening vult, maar ook je cv? Via JAM kun je aan de slag bij verschillende bedrijven in verschillende branches. Niet alleen handig om erachter te komen wat je precies leuk vindt, maar ook om je netwerk uit te breiden!

Vacatures in Vessem in verschillende sectoren

Ben je op zoek naar een baan in Vessem? Scrol dan naar beneden voor de vacatures. Zit er op dit moment niks bij waar je naar op zoek bent? Kijk dan ook eens naar dorpen in de omgeving! Wat dacht je van Veldhoven of Hapert? Zo zal je jouw kans op een leuke baan aanzienlijk doen vergroten!

 

Vessem: een belangrijk dorp op de wandelroute naar Santiago de Compostella


Vessem is een dorp dat deel uitmaakt van de gemeente Eersel, gelegen in Noord-Brabant. De kern van het dorp bevindt zich aan het riviertje de Kleine Beerze. Hier komt ook de naam van de lokale en landelijk bekende brouwerij vandaan. Brouwerij Beerze kent een turbulent verleden. In 1904 brandde de brouwerij nog tot de grond af, maar een jaar later stond er weer een nieuwe. De proost die volgde op de opening van de nieuwe brouwerij staat symbool voor Beerze. Het proosten op zowel goede als slechte momenten is traditie geworden.
 
Naast de brouwerij beschikt Beerze ook over een restaurant en hotel, onder de naam de Gouden Leeuw. In het restaurant kan genoten worden van de Franse keuken, gebaseerd op eerlijke producten van Nederlandse bodem. Daarnaast worden er bruiloften, babyshowers, doopfeesten en verjaardagen gevierd.
 
Naast haar bieren, staat Vessem ook bekend als bedevaartsoort. Veel pelgrims die onderweg zijn naar Santiago de Compostella komen langs Vessem voor inspiratie en bezinning. De Jacobushoeve is een cultureel en ontmoetingscentrum voor pelgrims, waar een wereldwinkel, stiltetuin en ook het Cruz de Ferro terug te vinden is.

Bekijk alle vacatures