Vacatures Veldhoven

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Veldhoven? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in gemeente Veldhoven voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Veldhoven

Ben je op zoek naar een fulltime baan in Veldhoven? Gelukkig is dat met een dorp van deze omvang geen moeilijke opgave! Bekijk onderaan deze pagina alle fulltime vacatures die wij op dit moment online hebben staan. Staat er niets bij dat je aanspreekt? Maak dan even een gratis account aan, zodat wij samen met jou op zoek gaan naar leuke bedrijven en vacatures gemeente Veldhoven!

Parttime vacatures Veldhoven

Op zoek naar een baan voor 2, 3 of 4 dagen in de week? Ook voor parttime vacatures in Veldhoven ben je bij JAM aan het juiste adres. Onderaan deze pagina kun je met behulp van filters aangeven waar je precies naar op zoek bent. Zo ligt een leuke baan binnen handbereik!

Bijbaan Veldhoven

Ben je op zoek naar een bijbaan naast je studie? Wij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je nooit te lang hoeft te fietsen! Hieronder vind je een greep uit onze vacatures in Veldhoven. Ben je naar iets specifieks op zoek, bijvoorbeeld een baan die aansluit bij je studie? Neem dan even contact op met regiomanager Stijn en vraag hem naar de mogelijkheden.

Vacatures in Veldhoven in verschillende sectoren

Woon je in Veldhoven en wil je graag in de buurt een baan vinden? Dan heb je geluk, want met een dorp van deze omvang is er genoeg te vinden! Zo zijn er verschillende restaurants en horecazaken te vinden, waar jij direct samen met leeftijdsgenoten aan de slag kunt gaan. Ook is er een groot industrieterrein waar veel vacatures te vinden zijn in de logistiek, productie, magazijn, administratie en meer! Ben je benieuwd naar de gemeente Veldhoven vacatures? Scrol dan verder naar beneden!

 

Veldhoven: een gezellig dorp met alles binnen handbereik

Veldhoven is een redelijk grote plaats en gemeente in Noord-Brabant. Veldhoven ligt ten zuid-westen van Eindhoven en telt bijna 45.000 inwoners. De naam Veldhoven is eigenlijk een overkoepelende naam voor de vier oorspronkelijke dorpen Veldhoven Dorp, Meerveldhoven, Zeelst en Oerle, die in de tweede helft van de twintigste eeuw aan elkaar zijn vastgegroeid tot één bebouwde kom.
 
In Veldhoven is werkelijk alles te vinden: van agrarische landschappen tot volledige nieuwbouwwijken. Voornamelijk het buitengebied is rijk aan oude gehuchten met monumentale boerderijen en bossen met prehistorische grafheuvels. Met de opkomst van het naastgelegen Meerhoven, dat naast Eindhoven Airport is gesitueerd, is ook een complete nieuwbouwwijk in de buurt te vinden.
 
Ook wat betreft cultuur, vermaak en vrijetijdsbesteding is er in Veldhoven genoeg te vinden. Zo kun je een dagje naar de dierentuin ZOO Veldhoven, is er een bioscoop met vier zalen of kan je naar het theater. Winkelen kan onder andere in het City Centrum of in de Kromstraat. Ook aan restaurants, lunchzaken en bars is er in Veldhoven geen gebrek. Door de jongeren wordt er veel op stap gegaan in Zeelst of in Oerle. Tijdens carnaval verandert Veldhoven in het gezellige Rommelgat, met op zondag de traditionele optocht.
Bekijk alle vacatures