Vacatures Veghel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Veghel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Veghel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Veghel

Op zoek naar een fulltime functie en woonachtig in Veghel? Dan heb jij heel veel geluk! Met een aantal grote industrieterreinen om de hoek én een bruisend centrum zal het vinden van een baan in deze tijd niet zo moeilijk zijn! Ook wij hebben een aantal leuke vacatures in Veghel openstaan. Bekijk ze hieronder.

Parttime vacatures Veghel

Ook als je op zoek bent naar parttime vacatures, heb je geluk als je in Veghel of in de buurt woont. Veghel staat in heel Brabant bekend als een stad met een grote werkgelegenheid en ontzettend veel kansen. Ga aan de slag bij een grote multinational of bij een kleiner familiebedrijf. Alles is mogelijk! Bekijk de parttime vacatures hieronder.

Bijbaan Veghel

Op zoek naar een bijbaan naast je studie en woon je in Veghel? Dan kan jij bij ontzettend veel bedrijven aan de slag! Wat dacht je van een flexibele bijbaan in de horeca of orderpicken in een magazijn? Studeer je al en ben je op zoek naar iets dat aansluit op jouw studie? Ook dan heb je in Veghel een grote kans van slagen. Wij helpen jou graag om binnen te komen bij grote bedrijven! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is even een gratis account aan te maken.

Vacatures in Veghel in verschillende sectoren

Woon je in Veghel en ben je op zoek naar werk? Dan heb je heel veel geluk, want aan banen geen tekort in en rondom dit dorp. Je kunt zowel aan de slag op één van de naastgelegen industrieterreinen of gewoon lekker in het centrum in bijvoorbeeld een leuke winkel, supermarkt of in de horeca. In Veghel is er werkelijk voor ieder wat wils te vinden. Benieuwd naar onze vacatures? Scrol dan snel naar onderen.

 

Veghel: het grootste werkgelegenheidscentrum uit de regio


Veghel is een plaats in Noord-Brabant en vormt sinds 2017 samen met Schijndel en Sint-Oedenrode het nieuwe Meierijstad. Veghel staat niet alleen in de eigen regio, maar ook in de rest van het land, bekend als groot werkgelegenheidscentrum. Er zijn namelijk maar liefst acht bedrijventerrein terug te vinden in en rondom het dorp. Grote namen zijn in Veghel ontstaan of zijn hier in de loop der jaren naar toe verhuisd. Hierbij kan je denken aan Koninklijke Van den Boer Groep, Vanderlande, Mars, Jumbo, Houtbrox, Sligro, Hutten en nog veel meer.
 
Naast een goede werkgelegenheid is Veghel ook een fijn dorp om in te wonen. Het dorp heeft een redelijk grote omvang, waardoor zo goed als alles binnen handbereik ligt. Zo zijn er een groot aantal leuke winkels te vinden, zijn er steeds meer restaurants, terrassen en andere horecagelegenheden te vinden en kun je ook naar het theater. Op de Noordkade vindt een nieuwe ontwikkeling plaats waarbij organisaties en bedrijven op het gebied van kunst&cultuur, food & commercie en horeca & vrije tijd elkaar versterken.
 
Gedurende het jaar hoeven de inwoners zich ook niet vervelen, want er worden een hoop leuke evenementen georganiseerd. Woon jij in Veghel? Dan komt Fabriek Magnifique, Veghel Nightlife en Kermis Veghel jou vast allemaal bekend voor. Ook tijdens carnaval zit het dorp niet stil en wordt Veghel omgetoverd tot Kuussegat.

Bekijk alle vacatures