Vacatures Valkenswaard

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Valkenswaard? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Valkenswaard voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij binnenkort lekker werken in Valkenswaard!

Fulltime vacatures Valkenswaard

Diploma op zak en op zoek naar je eerste fulltime baan? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe fulltime uitdaging? Wij hebben verschillende leuke fulltime vacatures online staan. Bekijk hieronder een greep uit al onze vacatures in Valkenswaard en omgeving en begin binnenkort nog met werken in Valkenswaard!

Parttime vacatures Valkenswaard

Ben je op zoek naar een parttime baan naast bijvoorbeeld je studie of een andere baan? Ook dan heeft Valkenswaard een hoop leuke vacatures te bieden. Zowel voor banen van 16 uur of 24 uur in de week zit je bij ons goed. Onderaan deze pagina staan de vacatures die op dit moment open staan in Valkenswaard. vergeet niet om even te filteren op parttime!

Bijbaan Valkenswaard

Op zoek naar een bijbaan naast je opleiding? Je kunt bij ons terecht voor verschillende bijbanen, ook als je graag wilt dat deze aansluit bij je studie. Met ons grote netwerk kunnen wij je helpen aan een baan bij een bedrijf dat bij je past! Hieronder kun je alvast een voorproefje zien van onze vacatures in de sectoren van jouw wensen. 

Vacatures in Valkenswaard in verschillende sectoren

In Valkenswaard zijn vacatures te vinden in verschillende branches. Op het naastgelegen industrieterrein zijn banen te vinden in de techniek, logistiek, productie, magazijn of kantoorwerk. In het centrum van Valkenswaard kun je terecht voor een leuke horecabaan. Ook is het mogelijk om in de zorg, detailhandel of schoonmaak te werken. Ben je benieuwd naar alle openstaande vacatures en wil je graag werken in Valkenswaard? Scrol dan snel verder naar beneden!

 

Valkenswaard: waar gezelligheid en werken hand in hand gaan

Valkenswaard, in de volksmond ook wel "Valkeswird" genoemd,  is een gemeente en dorp in Noord-Brabant. Het ligt ten zuiden van Eindhoven en is gemakkelijk te bereiken via een N-weg. Valkenswaard staat bekend om haar sigarenfabrieken, waarvan Willem II en Hofnar de twee grootste zijn. Valkenswaard telt iets meer dan 20.000 inwoners, waarvan de meeste forenzen zijn die in Eindhoven of over de grens in België werken.
 
In het centrum van Valkenswaard zijn verschillende restaurants en andere horecazaken te vinden waar je terecht kunt voor een heerlijk hapje en drankje. Ook zijn er genoeg winkels om een hele dag zoet te zijn. Valkenswaard staat in de regio bekend om haar levendige uitgaansleven. Vooral op de markt bevinden zich een hoop café’s, waar het ’s weekends tot de vroege uurtjes doorgaat. Dit uitgaansleven wordt ook nog eens gestimuleerd door een tal van evenementen die gedurende het jaar plaatsvinden, zoals de Bloemencorso, het internationale Vogelverschrikkersfestival, de jaarlijks terugkerende kermis en natuurlijk carnaval. Valkenswaard verandert gedurende deze dagen in Striepersgat.


Bekijk alle vacatures