Vacatures Udenhout

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Udenhout? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Udenhout voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Udenhout

Fulltime vacatures in de buurt van Udenhout vind je op de website van JAM. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van banen in de dorpen in Zuid-Oost Brabant. Maak daarom gratis een account aan op de website, zodat wij je kunnen helpen zoeken. Bekijk in de tussentijd alvast onze openstaande vacatures hieronder.

Parttime vacatures Udenhout

Op zoek naar een parttime baan naast je studie? Wij kunnen je helpen aan een leuke baan in de nabije omgeving van Udenhout. Lekker je hoofd leegmaken in de horeca of in een magazijn? Of juist je hersenen kraken bij een parttime baan aansluitend op je studie? Maak gratis een account aan en kijk in de tussentijd hieronder naar een aantal van onze openstaande vacatures.

Bijbaan Udenhout

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de buurt van Udenhout, maar wil je liever niet in de plaatselijke supermarkt, kroeg of winkel werken? Bij JAM kijken wij graag met jou naar andere bedrijven die beter bij jouw interesses aansluiten. Zo kan je via ons direct op kantoor terecht, of ergens in de logistiek of in de zorg. En dat ook nog eens met een salaris hoger dan het minimumloon!

Vacatures in Udenhout in verschillende sectoren

Woon je in Udenhout en ben je op zoek naar werk? Hieronder vind je alle vacatures die wij op dit moment open hebben staan in (de omgeving van) Udenhout. Ben je in het bezit van een scooter of auto, dan kun je ook eens kijken bij onze vacatures in Berkel-Enschot, Oisterwijk of Tilburg. Zo zal je jouw kans op een passende baan veel groter maken!

 

Udenhout: een sportief dorp met een spannende legende


Udenhout is een dorpje in Brabant, gelegen tussen Berkel-Enschot en de Drunense Duinen. Het dorp ligt op een kruispunt van verschillende wegen en is daardoor goed bereikbaar vanuit zowel de stad Tilburg als de omliggende dorpen.
 
Over Udenhout bestaat de volgende legende: er was eens een pelgrim die na lang reizen aankwam in Udenhout. Hij klopte aan bij een kasteel, zodat hij daar de nacht door kon brengen. Maar niet de kasteelheer deed de deur open, maar een bokkenrijder (dief). Hij had de kasteelheer vermoord en had zijn intrek genomen in het kasteel. De pelgrim vertelde hem hoe God hierover zou denken, waarop hij het kasteel uit werd gegooid. Toen hij zich omdraaide was het kasteel verdwenen. Sindsdien noemt men dit “het verzonken kasteel”. In werkelijkheid heeft er nooit een kasteel in Udenhout gestaan, ook niet op de plaats waar nu de Strijdhoef is gelegen. Het verzonken kasteel was een bouwval die in het begin van de 19e eeuw in de buurt van Station Udenhout gelegen was.
 
Vandaag de dag is Udenhout een knus dorp met een aantal gezellige terrassen en restaurants en een hoop sportieve inwoners. Zo kent Udenhout een voetbal-, turn-, tennis-, paardrij-, hockey- en korfbalvereniging en nog veel meer! Dat betekent elke zondag wel ergens gezelligheid met een lekker drankje!

Bekijk alle vacatures