Vacatures Tilburg

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Tilburg? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Tilburg voor je op een rijtje gezet. Wie weet ben jij binnenkort al lekker aan het werken in Tilburg!

Fulltime vacatures Tilburg

Fulltime aan de slag in het bruisende centrum van Tilburg? Wij hebben een aantal leuke fulltime vacatures openstaan in allerlei verschillende branches in Tilburg. Op zoek naar iets anders, maar wil het vinden van de juiste baan nog niet goed lukken? Wellicht kunnen wij je helpen, door je te koppelen aan één van de 1000+ aangesloten bedrijven. Meld je in dit geval even gratis aan!

Parttime vacatures Tilburg

Liever parttime aan de slag in één van de gezelligste steden van Noord-Brabant? Met zo veel bedrijvigheid is het vinden van een leuke parttime baan een eitje! Bekijk hieronder ook even de parttime vacatures die wij momenteel open hebben staan.

Bijbaan Tilburg

Op zoek naar een leuke bijbaan in het centrum van Tilburg? Bij JAM kun je terecht voor een leuke bijbaan in de logistiek, horeca, zorg, op kantoor en nog veel meer. Weet je nog niet precies wat je leuk vindt? Dan kun je ook bij verschillende werkgevers aan de slag gaan om erachter te komen wat je wel en niet leuk vindt! Zo sla je twee vliegen in één klap en ben jij binnenkort lekker aan het werken in Tilburg.

Vacatures in Tilburg in verschillende sectoren

Woon je in Tilburg en ben je op zoek naar een baan naast je studie of een parttime of fulltime job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bekijk hieronder alle vacatures die wij op dit moment en deze mooie stad open hebben staan en ga lekker werken in Tilburg. Heb je een auto en houd je meer van de rust? Bekijk dan ook eens onze vacatures in de omliggende dorpen Goirle of Oisterwijk. Een leuke baan gegarandeerd!

 

Tilburg: de gezelligste studentenstad van Noord-Brabant


Tilburg is een grote stad gelegen in Noord-Brabant. Als je kijkt naar het aantal inwoners, is Tilburg de zesde stad van Nederland. Tilburg wordt omringd door de dorpen Goirle, Berkel-Enschot, Oisterwijk, Gilze en Rijen. Tijdens carnaval wordt Tilburg ook wel Kruikenstad genoemd, omdat de inwoners vroeger in kruiken urineerden voor de bewerking van wol. Tilburg is van origine een echte textielstad. Vandaag de dag worden de inwoners in de volksmond nog steeds "Kruikenzeikers" genoemd.
 
In Tilburg is er altijd wat te beleven: je kunt lekker winkelen in het centrum bij de bekende modeketens of schattige boetiekjes, je drinkt een lekker kopje koffie of een wijntje bij één van de vele gezellige horecazaken of je waagt ’s avonds een dansje op de Korte Heuvel, de Piushaven of het Piusplein. Bekende evenementen als de Tilburgse kermis, Festival Mundial of de TOP-week zorgen ervoor dat Tilburg nooit zal gaan vervelen.
 
Met een groot aantal middelbare scholen, Fontys, De Rooi Pannen en de UvT, is Tilburg een heerlijke stad voor jongeren en studenten. Ondanks de grootte van de stad, doet het knus en gezellig aan en is alles op de fiets binnen handbereik. Een heerlijke plek om te wonen, maar ook om te werken. Want met zo’n groot aanbod van horecazaken, winkels, kantoren en een industrieterrein om de hoek, ligt een perfecte baan voor jou binnen handbereik! En zeg nou zelf; Tilburg is toch 'kei' gezellig!