Vacatures Stiphout

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Stiphout? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Stiphout voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Stiphout

Fulltime vacatures vind je op de website van jongerenarbeidsmarkt. Solliciteren kan makkelijk en snel met slechts één druk op de knop. Een van onze regiomanagers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken. Zo ligt een leuke baan voor jou binnen handbereik!

Parttime vacatures Stiphout

Ook als je op zoek bent naar een leuke parttime vacature ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een baan aansluitend bij je studie of omdat je even geld wil verdienen, wij helpen je graag meezoeken naar een baan die voldoet aan jouw wensen. Kijk onderaan deze pagina voor alle vacatures die wij op dit moment open hebben staan en filter de vacatures op basis van jouw wensen.

Bijbaan Stiphout

Wil je graag wat extra geld verdienen naast school of je studie? Wij zorgen ervoor dat je werkervaring op kan doen bij verschillende soorten bedrijven bij jou in de buurt. Zo kom je er snel achter wat je leuk vindt en wat totaal niet. Liever een vaste bijbaan? Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij helpen je bij het vinden van die perfecte bijbaan!

Vacatures in Stiphout in verschillende sectoren

Stiphout is een klein dorp, wat het zoeken van werk dicht in de buurt lastig maakt. Hierdoor raden wij aan om eens wat verder te kijken, zoals Helmond. Deze stad ligt om de hoek en is erg gemakkelijk te bereiken. Ben je in het bezit van een auto en vind je het niet erg om wat verder te rijden? Kijk dan ook eens naar onze vacatures in Nuenen, Geldrop of Eindhoven.

 

Stiphout: van “spurrie” naar rijkste dorp van Nederland


Stiphout is een dorp in Noord-Brabant dat vlak naast Helmond is gelegen. Vroeger was Stiphout ook haar eigen gemeente, maar sinds 1968 behoort het tot gemeente Helmond. Stiphout is voor het grootste gedeelte een villadorp, waardoor het tot een van de rijkste dorpen van Nederland wordt gerekend. De naam van de carnavalsvereniging “Spurriezeiers” duidt echter nog op de armoede van vroeger. Spurrie was namelijk een gewas dat alleen op de allerarmste grond werd gezaaid.
 
Wist je dat Stiphout vroeger een hele bekende bedevaartsoord was? Dat kwam door het Sacramentswonder van Stiphout in 1342. Toen de kerk in brand stond, is een boer naar binnen gegaan om het Heilig Sacrament te kunnen redden. Het vuur scheen voor hem uit te wijken en toen hij terug kwam op zijn boerderij, waren zijn akkers al geploegd. Door dit verhaal zijn heel veel mensen uit de wijde omgeving naar Stiphout gekomen om deze kerk te bezoeken en te bidden.
 
Naast het Sacramentswonder staat het dorp ook bekend om de Profronde van Stiphout. Elk jaar, op de eerste dinsdag na de Tour de France, deden veel bekende wielrenners mee aan dit evenement. In 2014 is helaas de laatste ronde gefietst.

Bekijk alle vacatures