Vacatures Steensel

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Steensel? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Steensel voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Steensel

Fulltime vacatures in de omgeving van Steensel vind je op de website van jongerenarbeidsmarkt. Of je nu net bent afgestudeerd of al langer in het werkveld zit, wij helpen je graag bij het zoeken naar een nieuwe fulltime uitdaging. Bekijk onze fulltime vacatures in Steensel en vind snel de baan die bij jou past!

Parttime vacatures Steensel

Ben je op zoek naar een parttime baan die aansluit bij je studie en interesses? Bij JAM helpen we je graag om je doelen te realiseren. Bekijk hieronder de vacatures die wij op dit moment open hebben staan in de omgeving van Steensel. Niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent? Geen probleem. Als je je even aanmeldt bekijken we samen even naar andere mogelijkheden en hopelijk kun jij dan snel ergens aan de slag!

Bijbaan Steensel

Ben je op zoek naar een bijbaan, maar wil je niet in de horeca of in de plaatselijke supermarkt werken? Wij helpen je graag om binnen te komen bij bedrijven in andere branches. Zo kun je werkervaring opdoen bij verschillende bedrijven om erachter te komen wat je leuk vindt, of je gaat vast ergens aan de slag. We bespreken graag de mogelijkheden samen met jou!

Vacatures in Steensel in verschillende sectoren

Steensel kent een aantal kleine bedrijven, zoals autobedrijven en horeca. Zoals hierboven beschreven zijn de meeste inwoners in Steensel forensen die aan het werk gaan in andere dorpen of steden, zoals Eindhoven of Veldhoven. Het is ook mogelijk om verder in de Kempen aan de slag te gaan, zoals in Hapert, Bladel of Eersel. Bekijk hieronder maar eens op je gemak de vacatures rondom Steensel.

 

Steensel: het forensendorp in de Kempen


Steensel is een klein dorpje, gelegen in de Kempen in Noord-Brabant. Het omringd een klein gedeelte van de doorgaande weg vanuit Eindhoven naar Eersel en de rest van de Kempen. Steensel is in de afgelopen jaren een forensendorp geworden, wat betekent dat bijna alle inwoners in Veldhoven of Eindhoven werk hebben gevonden.
 
De inwoners van Steensel halen hun grote boodschap in het naastgelegen Eersel of Veldhoven. Beide dorpen zijn zowel op de fiets als met de auto goed te bereiken. Hierdoor is alles, van horeca tot supermarkt en van theater tot grote speeltuinen, binnen handbereik. Steensel wordt verder omgeven door het prachtige Kempische landschap. Tussen deze landbouwakkers en bossen wordt er elke zondag volop gefietst en hardgelopen. Even ontspannen na een harde week werken!

Bekijk alle vacatures