Vacatures Spoordonk

Ben jij op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk, parttime baan, fulltime baan of startersfunctie in Spoordonk? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk de nieuwste vacatures in Spoordonk voor je op een rijtje gezet.

Fulltime vacatures Spoordonk

Het vinden van een fulltime baan aansluitend op je studie kan een lastige opgave wonen als je in Spoordonk woont. Desondanks kun je hieronder in de zoekresultaten je postcode invoeren en het aantal kilometers die je maximaal af wilt leggen. Zo vind je alsnog een aantal gave fulltime vacatures passend bij jouw eisen!

Parttime vacatures Spoordonk

Ook parttime vacatures zijn er helaas niet in overvloed in Spoordonk. Kijk daarom eens naar de parttime vacatures in bijvoorbeeld Oirschot of wat verder in Best! Hiermee zal jij je kansen op een mooie baan aanzienlijk doen vergroten.

Bijbaan Spoordonk

Wil jij wat bijverdienen en woon je in Spoordonk? Dan wordt het misschien lastig om een leuk baantje te vinden... Heb je misschien een scooter tot je beschikking? Dan kun je eens kijken bij onze gave vacatures in Oirschot! 

Vacatures in Spoordonk in verschillende sectoren

Woon jij in Spoordonk en ben je op zoek naar een baan? Naast de plaatselijke restaurants of op het land in de buurt, is er helaas weinig werkgelegenheid te vinden in het dorp. Daarom raden wij je aan om eens te kijken naar onze vacatures in Oirschot. Vind je het niet erg om een stukje met de auto te rijden en ben je er aan toe om een grote, nieuwe stap te nemen? Kijk dan ook eens in Eindhoven of Tilburg. Succes gegarandeerd!

 

Spoordonk: een historisch dorpje tussen Eindhoven en Tilburg


Spoordonk is een klein kerkdorpje in de gemeente van Oirschot. Spoordonk is ontstaan bij Kasteel Ten Bergh, dat aan de Beerze gelegen was. Hier zetelden onder andere leden van de familie van Merode, die Heer van Oirschot waren. In de 18e eeuw werd dit kasteel gesloopt, maar de slotpoort en het koetshuis zijn nog steeds aanwezig. Op de plaats van het kasteel ligt nu een boerderij.
 
Ook de Spoordonkse Watermolen uit de 19e eeuw, is vandaag de dag nog altijd te zien. De watermolen ligt iets buiten het dorp, aan de Beerze en behoorde vroeger bij Kasteel Ten Bergh. Tegenwoordig is er ook een restaurant gevestigd, waar je heerlijk kunt dineren.
 
Naast een aantal historische kenmerken, staat Spoordonk in de regio ook bekend om haar voetbalvereniging. Elke zondag gaan de Spoordonkse boys er vol goede moed weer tegenaan. En naderhand hebben ze altijd wel een lekker koud biertje verdiend.

Bekijk alle vacatures